Povezane vesti

Voda izbacuje ostatke stradalih u stravičnim poplavama u bih: "Izgubio sam kuću, ali ovo mi teže pada"

Voda izbacuje ostatke stradalih u stravičnim poplavama u bih: "Izgubio sam kuću, ali ovo mi teže pada"

Kurir pre 23 dana
Mesto Seonica kod Konjica u Bosni i Hercegovini teško je stradalo u poplavama koje su pogodile to područje u oktobru prošle godine. Stanovnici su tada ostali bez svojih domova, a danas, osam meseci kasnije, suočavaju se s još bolnijim problemom -… »
Nova muka za meštane sela kod Konjica: Bujica odnela 40-ak grobova, pronalaze kosti pokojnika

Nova muka za meštane sela kod Konjica: Bujica odnela 40-ak grobova, pronalaze kosti pokojnika

Euronews pre 22 dana
Meštani Seonice kod Konjica protestovali su zbog spore sanacije u tom selu nakon poplava iz oktobra prošle godine. Insistiraju na sanaciji groblja u kojem je bujica odnela 40-ak grobova. Ističu da, i sedam meseci nakon poplava, po selu pronalaze kosti… »
Voda izbacuje sanduke i skelete pokojnika iz groblja, meštani Konjica očajni: Izgubio sam kuću, al ovo je teže

Voda izbacuje sanduke i skelete pokojnika iz groblja, meštani Konjica očajni: Izgubio sam kuću, al ovo je teže

Telegraf pre 22 dana
Mesto Seonica kod Konjica teško je stradalo u poplavama koje su pogodile to područje u oktobru prošle godine. Stanovnici su tada ostali bez svojih domova, a danas, osam meseci kasnije, suočavaju se s još bolnijim problemom — voda izbacuje posmrtne… »
U Seonicama u poplavama uništeni grobovi, stanovnici po selu pronalaze kosti

U Seonicama u poplavama uništeni grobovi, stanovnici po selu pronalaze kosti

Al Jazeera pre 22 dana
Mještani Seonice kod Konjica protestirali su zbog spore sanacije u tom selu nakon poplava iz oktobra prošle godine. Insistiraju na sanaciji groblja u kojem je bujica odnijela 40-ak grobova. Ističu da, i sedam mjeseci nakon poplava, po selu pronalaze… »

Vesti dana »