Povezane vesti
Prvi put u istoriji šef MI6 biće žena: Ima tri kandidatkinje, a evo ko je favorit
Kurir 11.05.2025
Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 mogla bi prvi put da stane jedna žena, a favorit za tu poziciju je Barbara Vudvord, bivša ambasadorka u Kini koja se nikada nije bavila obaveštajnim poslom, prenose britanski mediji. Mnogo godina nakon što je… »
Šef MI6 biće žena: Evo ko je favorit: Džudi Denč i Džejms Bond su sve predvideli
Blic 10.05.2025
Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 mogla bi prvi put da stane jedna žena, a favorit za tu poziciju je Barbara Vudvord, bivša ambasadorka u Kini koja se nikada nije bavila obaveštajnim poslom, prenose danas britanski mediji. Mnogo godina nakon što… »
Vesti dana »
Hezbolah saopštio da je izvršio više napada raketama i dronovima na Izrael; IDF započele opsežnu seriju vazdušnih napada
RTV pre 44 minutajoš 90 povezanih
Simonović izuzetno poštuje Penjaroju, smatra da je fenomenalan: Čuveni bivši košarkaš Crvene zvezde potpuno jasan!
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom (VIDEO)
Vesti online pre 19 minutajoš 28 povezanih
Eksplozija gasa u centru Istanbula srušila dve zgrade, devet osoba izvučeno iz ruševina
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih