Povezane vesti
"Ne mogu da obuzdam emocije": Prvo oglašavanje Danijele Dimitrovske nakon veridbe: "Najsrećnija sam žena na svetu! Ljubav je…
Blic 11.05.2025
Danijelu Dimitrovsku verio je dečko Jevrem Kosnić, a lepa voditeljka i infulenserka ne krije sreću. Danijela je na na svom profilu na Instagramu pokazala verenički prsten, pa su usledili komentari. "Da. Neke stvari ne planiraš, samo se dese. Tiho… »
Oglasila se Danijela Dimitrovska nakon što je zaprosio zgodni fudbaler: „Jedva čekam da…“
Nova 11.05.2025
Danijela Dimitrovska otkrila je na svom Insatgramu da ju je zaprosio zgodni fudbaler Jevrem Kosnić, a lepa voditeljka je sa radošću pristala. Danijela Dimitrovska je na Instagramu pokazala verenički prsten i podelila srećne trenutke sa svojim pratiocima… »
Verila se Danijela Dimitrovska: Bivša žena Ognjena Amidžića opet staje na ludi kamen! (FOTO)
Nova 11.05.2025
Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska uskoro staje na ludi kamen. Njen partner, Jevrem Kosnić, zaprosio ju je, a ona je radosnu vest podelila na Instagramu, pokazujući verenički prsten. Bivša žena voditelja Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska… »
Ognjen Amidžić zatečen nakon saznanja da se njegova bivša verila: Danijela pokazala prsten, usledila reakcija
Mondo 11.05.2025
Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić verili su se posle dve godine zabavljanja, a njen bivši muž, naš poznati voditelj Ognjen Amidžić, sada je dao komentar. Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska uskoro staje na ludi kamen. Njen partner, Jevrem… »
Ako je istina... Reakcija Ognjena Amidžića na vesti o Danijelinoj veridbi sve ostavila u šoku
Story 11.05.2025
Manekenku i voditeljku, Danijelu Dimitrovsku, izabranik Jevrem Kosnić zaprosio je posle dve godine ljubavi. Lepe vesti Danijela je podelila na svom Instagramu. - Neke stvari ne planiraš, samo se dese. Tiho, snažno, zauvek. Zahvalna sam, srećna, mirna… »
Danijela dimitrovska i jevrem u ljubavnom zanosu: Manekenka se verila: A svi su pričali o njihovim vrelim kadrovima u Crnoj…
Blic 11.05.2025
Jevrem Kosnić, zaprosio je Danijelu Dimitrovsku posle nešto više od dve i po godine veze. Danijela je na Instagramu podelila sliku vereničkog prstena, a njeni pratioci su joj odmah čestitali. Inače, ekipa "Blica" prošle godine, uhvatila je ovo dvoje… »
Ostao zatečen! Ovako je Ognjen Amidžić reagovao kad je čuo da mu se bivša žena Danijela Dimitrovska verila: "Ja ne znam za to"…
Blic 10.05.2025
Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić verili su se posle dve godine zabavljanja, a njen bivši muž Ognjen Amidžić je sada prokomentarisao ovu vest. Na proleće 2021. godine Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska stavili su tačku na svoj brak u kome su dobili… »
Vesti dana »

Stiže "monstrum" iz Hrvatske: Rhmz upozorava na grad i olujni vetar, evo ko je prvi na udaru (Mape)
Mondo pre 55 minutajoš 22 povezane

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 35 minutajoš 22 povezane

Šok: Hamad Međedović eliminisan iako je bio veliki favorit! Više nema sumnje: Evo gde Nemanja Matić nastavlja karijeru!
Hot sport pre 5 minutajoš 13 povezanih