Povezane vesti
"Ja sam se posvetila njemu, a on drugoj ženi" Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: Nisam želela da se mirimo...
Kurir 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta je prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. „Posmatrala sam ga kao kompatibilnog partnera u… »
Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: "Posvetila sam se njemu, a on drugoj ženi, dijagnoza je bila šlog"
Mondo 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a nakon razvoda prošla je kroz težak period. Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu… »
Vesti dana »

Izrael gađao bolnicu u Gazi – najmanje 20 poginulih, od kojih pet novinara
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih

Šta je istina o noći 13. avgusta u Novom Sadu i zašto se tek danas obratio direktor Hitne?
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih

"Osećamo ulogu favorita, ali..." Ognjen Dobrić pred početak Evrobasketa
Večernje novosti pre 45 minutajoš 68 povezanih

Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Tijana Bošković! Njujork je kletva za mišu: Fonseka uz mnogo sreće do pobede!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane