Povezane vesti
"Ja sam se posvetila njemu, a on drugoj ženi" Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: Nisam želela da se mirimo...
Kurir 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta je prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. „Posmatrala sam ga kao kompatibilnog partnera u… »
Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: "Posvetila sam se njemu, a on drugoj ženi, dijagnoza je bila šlog"
Mondo 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a nakon razvoda prošla je kroz težak period. Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu… »
Vesti dana »
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 5 satijoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 4 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 9 satijoš 2 povezane
Uživo - Broje se mrtvi na Bliskom istoku, traju žestoki napadi: Ubijen najmoćniji Iranac, Tramp besni na NATO
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane