Povezane vesti
"Ja sam se posvetila njemu, a on drugoj ženi" Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: Nisam želela da se mirimo...
Kurir 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta je prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. „Posmatrala sam ga kao kompatibilnog partnera u… »
Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: "Posvetila sam se njemu, a on drugoj ženi, dijagnoza je bila šlog"
Mondo 11.05.2025
Voditeljka Snežana Dakić bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a nakon razvoda prošla je kroz težak period. Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 57 minutajoš 23 povezane
Kako izgleda prostor ispred Narodne skupštine nakon uklanjanja šatora: Saobraćaj se očekuje od 5. januara (VIDEO)
Euronews pre 36 minutajoš 18 povezanih
Dijaspora obezbedila Kurtiju ubedljivu pobedu, Gogić: Srpskoj zajednici potrebna podrška Beograda i sveta
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih