Povezane vesti

Srpska penzionerka otišla u poštu po penziju: Kad je prebrojala pare - ŠOK! Malo ko bi URADIO isto što i ONA!

Srpska penzionerka otišla u poštu po penziju: Kad je prebrojala pare - ŠOK! Malo ko bi URADIO isto što i ONA!

Telegraf 11.05.2025
Potez za poštovanje. Penzionerka iz Vranja, Ljiljana Novković (77), u subotu ujutru otišla je u glavnu poštu u gradu kako bi podigla penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. „Već na šalteru mi je bilo neobično što… »
"Obezbeđenje me tražilo": Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju, odmah je shvatila da nešto nije u redu

"Obezbeđenje me tražilo": Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju, odmah je shvatila da nešto nije u redu

Mondo 11.05.2025
Penzionerki u Vranju je službenica u pošti greškom isplatila 90.000 dinara više penzije. Penzionerka Ljiljana Novković (77) iz Vranja u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti… »
Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju pa usledila neverovatna greška! Kad je službenica shvatila, odmah zvala…

Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju pa usledila neverovatna greška! Kad je službenica shvatila, odmah zvala…

Kurir 11.05.2025
Penzionerka Ljiljana Novković (77) iz Vranja u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. - Još na šalteru mi je bilo neobično što mi je službenica dala… »
Ljiljana podigla penziju, pa primetila da ima mnogo više novca nego što treba: Ovo je bilo prvo što je uradila

Ljiljana podigla penziju, pa primetila da ima mnogo više novca nego što treba: Ovo je bilo prvo što je uradila

Telegraf 11.05.2025
Penzionerka iz Vranja Ljiljana Novković (77) u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. - Još na šalteru mi je bilo neobično što mi je službenica dala… »

Vesti dana »