Povezane vesti
Srpska penzionerka otišla u poštu po penziju: Kad je prebrojala pare - ŠOK! Malo ko bi URADIO isto što i ONA!
Telegraf 11.05.2025
Potez za poštovanje. Penzionerka iz Vranja, Ljiljana Novković (77), u subotu ujutru otišla je u glavnu poštu u gradu kako bi podigla penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. „Već na šalteru mi je bilo neobično što… »
"Obezbeđenje me tražilo": Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju, odmah je shvatila da nešto nije u redu
Mondo 11.05.2025
Penzionerki u Vranju je službenica u pošti greškom isplatila 90.000 dinara više penzije. Penzionerka Ljiljana Novković (77) iz Vranja u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti… »
Ljiljana iz Vranja otišla da podigne penziju pa usledila neverovatna greška! Kad je službenica shvatila, odmah zvala…
Kurir 11.05.2025
Penzionerka Ljiljana Novković (77) iz Vranja u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. - Još na šalteru mi je bilo neobično što mi je službenica dala… »
Ljiljana podigla penziju, pa primetila da ima mnogo više novca nego što treba: Ovo je bilo prvo što je uradila
Telegraf 11.05.2025
Penzionerka iz Vranja Ljiljana Novković (77) u subotu ujutru je otišla u glavnu poštu u gradu da podigne penziju za sebe i supruga, ne sluteći da će doživeti nesvakidašnje iznenađenje. - Još na šalteru mi je bilo neobično što mi je službenica dala… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 11 minutajoš 22 povezane

Pešić: Kiprani nam zahvalili što nismo spuštali gas, svi žele da se nametnu
RTS pre 2 satajoš 41 povezana

Posle vrelog talasa stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 31 minutajoš 52 povezane