Povezane vesti
"Pozvaću Putina u Republiku Srpsku": Dodik najavio da će do uzvratne posete ruskog predsednika doći "kada se globalna…
Kurir 11.05.2025
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci "kada se globalna situacija promeni". - Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Dodik: Pozvaću Putina u Banjaluku kada međunarodna situacija to dozvoli
RTV 11.05.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti… »
Sputnik 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. „Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Euronews 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Vesti dana »
(Video) Požar u zgradi Specijalnog suda lokalizovan: Vatra zahvatila krov i više kancelarija, na terenu 35 vatrogasaca
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 44 povezane
Premijer Španije otkazao učešće na forumu u Davosu zbog železničke nesreće u Adamuzu
Insajder pre 33 minutajoš 68 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 43 minutajoš 29 povezanih
Tramp norveškom premijeru: Više ne osećam obavezu da mislim isključivo na mir
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane