Povezane vesti
"Pozvaću Putina u Republiku Srpsku": Dodik najavio da će do uzvratne posete ruskog predsednika doći "kada se globalna…
Kurir 11.05.2025
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci "kada se globalna situacija promeni". - Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Dodik: Pozvaću Putina u Banjaluku kada međunarodna situacija to dozvoli
RTV 11.05.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti… »
Sputnik 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. „Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Euronews 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Vesti dana »
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 12 minutajoš 30 povezanih
Sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
E, pa tako igra tata! Luka Dončić se vratio u Ameriku i razneo Filadelfiju
Večernje novosti pre 6 minutajoš 26 povezanih
Stabilnije vreme uz čestu maglu: detaljna vremenska prognoza za danas i naredne dane
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih