Повезане вести

"Позваћу Путина у Републику Српску": Додик најавио да ће до узвратне посете руског председника доћи "када се глобална…

"Позваћу Путина у Републику Српску": Додик најавио да ће до узвратне посете руског председника доћи "када се глобална…

Курир 11.05.2025
Милорад Додик, председник Републике Српске, изјавио је да ће позвати руског председника Владимира Путина у узвратну посету Бањалуци "када се глобална ситуација промени". - Раније сам позвао Владимира Владимировича Путина да… »
Додик: Позваћу Путина у Бањалуку када међународна ситуација то дозволи

РТВ 11.05.2025
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће позвати руског председника Владимира Путина у узвратну посету Бањалуци, чим међународна ситуација то дозволи. "Раније сам позвао Владимира… »
Додик: Позвац́у Путина у Бањалуку када међународна ситуација то дозволи

Додик: Позвац́у Путина у Бањалуку када међународна ситуација то дозволи

Спутник 11.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ц́е позвати руског председника Владимира Путина у узвратну посету Бањалуци, чим међународна ситуација то дозволи. „Раније сам позвао Владимира Владимировича Путина да… »

Еуроневс 11.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће позвати руског председника Владимира Путина у узвратну посету Бањалуци, чим међународна ситуација то дозволи. "Раније сам позвао Владимира Владимировича Путина да… »

Вести дана »