Povezane vesti

"Pozvaću Putina u Republiku Srpsku": Dodik najavio da će do uzvratne posete ruskog predsednika doći "kada se globalna…

"Pozvaću Putina u Republiku Srpsku": Dodik najavio da će do uzvratne posete ruskog predsednika doći "kada se globalna…

Kurir 11.05.2025
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci "kada se globalna situacija promeni". - Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Dodik: Pozvaću Putina u Banjaluku kada međunarodna situacija to dozvoli

RTV 11.05.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti… »

Sputnik 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. „Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »

Euronews 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »

Vesti dana »