Povezane vesti
"Pozvaću Putina u Republiku Srpsku": Dodik najavio da će do uzvratne posete ruskog predsednika doći "kada se globalna…
Kurir 11.05.2025
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci "kada se globalna situacija promeni". - Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Dodik: Pozvaću Putina u Banjaluku kada međunarodna situacija to dozvoli
RTV 11.05.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti… »
Sputnik 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. „Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Euronews 11.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina u uzvratnu posetu Banjaluci, čim međunarodna situacija to dozvoli. "Ranije sam pozvao Vladimira Vladimiroviča Putina da poseti Republiku Srpsku… »
Vesti dana »
Ovo je datum završetka letnjih vrućina: Meteorolog Čubrilo otkrio kada stiže osveženje
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 26 povezanih
Kovčeg s telom Mladića stigao u Srbiju, Vučić najavio pomoć porodici oko sahrane
BBC News pre 18 minutajoš 20 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 8 satijoš 10 povezanih
Požari na planinama Stolovi i Goč ugašeni; U Deliblatskoj peščari situacija stabilna
RTV pre 58 minutajoš 24 povezane