Povezane vesti

"Mi žene smo postale polni organ, daš ga da bi hranila dete" Sanja Mainković pitala Milicu Dabović da li se bavi "onim…

"Mi žene smo postale polni organ, daš ga da bi hranila dete" Sanja Mainković pitala Milicu Dabović da li se bavi "onim…

Kurir 11.05.2025
Bivša košarkašica Milica Dabović zarađuje od prodaje fotografija i snimka na sajtu za odrasle zbog čega je često na meti negativnih komentara, jer deo javnosti ne podržava plasiranje takvog sadržaja i tvrdi da joj narušava reputaciju, dok ona sa druge… »
"Mi žene smo postale polni organ! To je najveća tuga" Voditeljka u sukobu sa Milicom Dabović, ona joj odbrusila: "Tako je, daš…

"Mi žene smo postale polni organ! To je najveća tuga" Voditeljka u sukobu sa Milicom Dabović, ona joj odbrusila: "Tako je, daš…

Blic 11.05.2025
Nekadašnja košarkašica Milica Dabović danas zarađuje od prodaje fotografija i video snimka na sajtu za odrasle zbog čega je često na meti negativnih komentara. Voditeljka Sanja Marinković poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako nedavno u… »

Vesti dana »