Povezane vesti
Rangelov demantuje GG „Svi za jednog jedan za sve“
Stav.life 11.05.2025
Aleksandar Rangelov predsednik Saveta Mesne zajednice „Milentije Popović“ Leskovac i nekadašnji član GG „Svi za jednog jedan za sve“ demantovao je navode ove Grupe građana u kojima tvrde da je njegov opstanak na čelo mesne zajednice podržao SNS… »
Rangelov najgnusnije izvređao ljude koje je sam birao za predizbornu listu – Rešetka više neće objavljivati njihova međusobna…
Rešetka 11.05.2025
Aleksandar Rangelov pokušao je da demantuje navode Grpupe građana „Svi za jednog, jedan za sve“ kako mu u mesnoj zajednici kojom rukovodi podršku pruža SNS. Međutim, u saopštenju, koje kasno sinoć poslao medijima, prešao je svaku granicu političke… »
Demanti Rangelova na saopštenje GG “Svi za jednog, jednog, jedan za sve” iz Leskovca
Jugmedia 11.05.2025
Grupa građana „Svi za jednog, jedan za sve“ se sa devet svela na samo četiri gradska odbornika nakon što sam pre godinu dana napustio tu organizaciju iz opravdanih privatnih razloga, navodi se u saopštenju Aleksandra Rangelova, osnivača ove grupe, koji… »
Rangelov o saradnicima, koje je sam birao
Jug press 11.05.2025
LESKOVAC Grupa građana “Svi za jednog, jedan za sve” se sa devet svela na samo četiri gradska odbornika nakon što sam pre godinu dana napustio tu organizaciju iz opravdanih privatnih razloga. Oni su se osuli sa tendencijom da se nastavi smanjenje broja… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Uživo vojna Parada u Americi Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 4 satijoš 1 povezana