Повезане вести

Рангелов демантује ГГ „Сви за једног један за све“

Рангелов демантује ГГ „Сви за једног један за све“

Став.лифе 11.05.2025
Александар Рангелов председник Савета Месне заједнице „Милентије Поповић“ Лесковац и некадашњи члан ГГ „Сви за једног један за све“ демантовао је наводе ове Групе грађана у којима тврде да је његов опстанак на чело месне… »
Рангелов најгнусније извређао људе које је сам бирао за предизборну листу – Решетка више неће објављивати њихова међусобна…

Рангелов најгнусније извређао људе које је сам бирао за предизборну листу – Решетка више неће објављивати њихова међусобна…

Решетка 11.05.2025
Александар Рангелов покушао је да демантује наводе Грпупе грађана „Сви за једног, један за све“ како му у месној заједници којом руководи подршку пружа СНС. Међутим, у саопштењу, које касно синоћ послао медијима, прешао је сваку… »
Деманти Рангелова на саопштење ГГ “Сви за једног, једног, један за све” из Лесковца

Деманти Рангелова на саопштење ГГ “Сви за једног, једног, један за све” из Лесковца

Југмедиа 11.05.2025
Група грађана „Сви за једног, један за све“ се са девет свела на само четири градска одборника након што сам пре годину дана напустио ту организацију из оправданих приватних разлога, наводи се у саопштењу Александра Рангелова… »
Рангелов о сарадницима, које је сам бирао

Рангелов о сарадницима, које је сам бирао

Југ пресс 11.05.2025
ЛЕСКОВАЦ Група грађана “Сви за једног, један за све” се са девет свела на само четири градска одборника након што сам пре годину дана напустио ту организацију из оправданих приватних разлога. Они су се осули са тенденцијом да се… »

Вести дана »