Povezane vesti
Rangelov najgnusnije izvređao ljude koje je sam birao za predizbornu listu – Rešetka više neće objavljivati njihova međusobna…
Rešetka 11.05.2025
Aleksandar Rangelov pokušao je da demantuje navode Grpupe građana „Svi za jednog, jedan za sve“ kako mu u mesnoj zajednici kojom rukovodi podršku pruža SNS. Međutim, u saopštenju, koje kasno sinoć poslao medijima, prešao je svaku granicu političke… »
Demanti Rangelova na saopštenje GG “Svi za jednog, jednog, jedan za sve” iz Leskovca
Jugmedia 11.05.2025
Grupa građana „Svi za jednog, jedan za sve“ se sa devet svela na samo četiri gradska odbornika nakon što sam pre godinu dana napustio tu organizaciju iz opravdanih privatnih razloga, navodi se u saopštenju Aleksandra Rangelova, osnivača ove grupe, koji… »
Vesti dana »
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 2 minutajoš 18 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 22 minutajoš 24 povezane
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 17 minutajoš 11 povezanih
Tramp Siju poklonio beloglavog orla, kineski lider upozorio na „Tukididovu zamku”
Politika pre 42 minutajoš 8 povezanih