Povezane vesti
Milan Kesić posle Darinih reči u šoku: Nije trebalo da se razvedemo
Story 11.05.2025
Popularna pevačica Dara Bubamara poznata je po svom temperamentnom duhu, ali i iskrenim izjavama koje bez zadrške deli s javnošću. Ovoga puta otvorila je dušu, a možda je i po prvi put sasvim iskreno Dara Bubamara progovorila o bivšem mužu Milanu Kesiću… »
"Moj bivši muž i ja sada bolje živimo nego ljudi u 99 odsto brakova": Srpska pevačica (48) progovorila o razvodu - Zbog jednog…
Blic 11.05.2025
Popularna pevačica Dara Bubamara otvoreno je govorila o svom bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim ima sina. Iako su se razveli, Dara ističe da među njima nema zle krvi, naprotiv, ponosna je na odnos koji su izgradili nakon rastanka. - Ja nisam ni… »
Vesti dana »
Strogi je post Danas je Krstovdan, iako je crveno slovo, valja dobro srediti kuću da vam ne krene sve naopako. Ovo su narodna verovanja na ovaj dan.
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Ujutru kratkotrajna magla, tokom dana pretežno sunčano: Spremite se za vremenski preokret
Euronews pre 50 minutajoš 14 povezanih
Iran insistira na diplomatskom rešenju i posle Trampovog odbijanja njihovog predloga o Ormuzu
Insajder pre 5 minutajoš 8 povezanih
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping – Donald Tramp
Danas pre 10 minutajoš 13 povezanih
Švajcarci danas glasaju o restriktivnijem tumačenju neutralnosti zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih