Povezane vesti
Milan Kesić posle Darinih reči u šoku: Nije trebalo da se razvedemo
Story pre 23 dana
Popularna pevačica Dara Bubamara poznata je po svom temperamentnom duhu, ali i iskrenim izjavama koje bez zadrške deli s javnošću. Ovoga puta otvorila je dušu, a možda je i po prvi put sasvim iskreno Dara Bubamara progovorila o bivšem mužu Milanu… »
"Nije trebalo da se razvodim od milana" Dara Bubamara progovorila o bivšem mužu i svim detaljima, dok se ona i dalje kaje…
Kurir pre 23 dana
Popularna pevačica Dara Bubamara otvoreno je govorila o bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim ima sina i o njihovom odnosu. Dara ističe da je ponosna na odnos koji su izgradili nakon rastanka, a sada misli da nije ni trebalo da se ikada razvede od… »
"Moj bivši muž i ja sada bolje živimo nego ljudi u 99 odsto brakova": Srpska pevačica (48) progovorila o razvodu - Zbog…
Blic pre 23 dana
Popularna pevačica Dara Bubamara otvoreno je govorila o svom bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim ima sina. Iako su se razveli, Dara ističe da među njima nema zle krvi, naprotiv, ponosna je na odnos koji su izgradili nakon rastanka. - Ja nisam ni… »
Vesti dana »

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 17 minutajoš 15 povezanih

Studenti Pravnog fakulteta: Napadnut kolega, konstatovane povrede glave i lica
Insajder pre 22 minutajoš 13 povezanih

Toplotni talas prži! Rhmz popalio meteoalarme, vreme je opasno, očekuju se i tropske noći
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

"Ali izvinite zbog toga..." Karlos Alkaraz nakon plasmana u polufinale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih

Mask oštro kritikovao Trampov zakon o potrošnji: "Skandalozna, nakazna, korumpirana kongresna odluka"
Euronews pre 27 minutajoš 10 povezanih