Povezane vesti
Umro poznati tekstopisac: Preminuo je posle kraće bolesti: Naš pevač se oprostio potresnim rečima
Blic 11.05.2025
Najpoznatiji crnogorski tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je u 79. godini posle kraće bolesti, preneo je Portal ETV. Perić je inače bio autor stihova za poznate numere „Balerina“, „Ćao amore“, „Zauvek moja“, „Moja ljubavi“, „Hajde, kroči" i drugih… »
Umro čuveni tekstopisac: Autor je hitova Olivera Dragojevića, Tife, Đorđa Marjanovića...
Kurir 11.05.2025
Najpoznatiji crnogorski tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je u 79. godini posle kraće bolesti, preneo je Portal ETV. Perić je bio autor mnogih nezaboravnih hitova, među kojima su "Balerina", "Ćao amore", "Zauvek moja", "Moja ljubavi" i mnoge druge… »
Umro poznati tekstopisac: Autor evrovizijskog hita i pesme "Balerina"
B92 11.05.2025
Poznati tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je posle kraće bolesti u 79. godini. Tekstopisac Milan Mino Perić, preminuo je u 79. godini, posle kraće bolesti. Njegove pesme izvodili su Oliver Dragojević ("Nigde nema te"), Makadam ("Balerina"), Đorđe… »
Umro poznati tekstopisac: Naš pevač se oprostio od prijatelja potresnim rečima (foto)
Večernje novosti 11.05.2025
NAJPOZNATIJI crnogorski tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je u 79. godini posle kraće bolesti, preneo je Portal ETV. Foto: Pixabay Perić je bio autor mnogih nezaboravnih hitova, među kojima su "Balerina", "Ćao amore", "Zauvek moja", "Moja ljubavi" i… »
Umro poznati tekstopisac! Naš pevač se oprostio od prijatelja potresnim rečima
Telegraf 11.05.2025
Najpoznatiji crnogorski tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je u 79. godini posle kraće bolesti, preneo je Portal ETV. Perić je bio autor mnogih nezaboravnih hitova, među kojima su "Balerina", "Ćao amore", "Zauvek moja", "Moja ljubavi" i mnoge druge… »
Preminuo poznati tekstopisac: Njegove pesme pevali Dragojević, Tifa i Đorđe Marjanović, a ovaj pevač se oprostio
Mondo 11.05.2025
Preminuo je poznati tektopisac Milan Minjo Perić. Danijel Alibabić mu uputio potresne reči. Najpoznatiji crnogorski tekstopisac Milan Minjo Perić preminuo je u 79. godini posle kraće bolesti, preneo je Portal ETV. Perić je inače bio autor stihova za… »
Vesti dana »

"Srbija ostaje vojno neutralna": Vučić o sastanku sa Đorđom Meloni: Došla je jedna od najmoćnijih žena sveta
Blic pre 58 minutajoš 26 povezanih

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 1 satjoš 39 povezanih

Uprkos zabrani zbog salmonele, farma prodala 40 tona zaražene piletine: Ministarstvo najavljuje ispitivanje postupanja pojedinaca u javnom sektoru
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 1 satjoš 179 povezanih