Povezane vesti
(Foto, video) 8. Sajam automobilčića kod Spensa Ljubav prema četvorotačkašima ne zna za uzrast
Dnevnik 11.05.2025
Sajam automobilčić, 8. po redu, kao i 5. Novosadska auto klasik smotra održavaju se danas na platou ispred Spensa sve do 16 časova. Brojni posetioci svih uzrasta imaju priliku da vide više od 20.000 eksponata autića, kao i 80-ak starovremenih vozila koja… »
Sajam automobilčića i Novosadska auto klasik smotra
RTV 11.05.2025
NOVI SAD - Osmi po redu, Sajam automobilčića i peta Novosadska auto klasik smotra održava se danas na platou SPENS-a u Novom Sadu. Manifestacija će za posetioce biti otvorena od 10.30 časova. Organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, uz… »
Vesti dana »

Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD
Euronews pre 38 minutajoš 35 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih