Povezane vesti
Crni oblak "gutao" sve pred sobom: Pojavila se slika pre nevremena u Velikoj Plani i zastrašujuća je
Mondo 11.05.2025
Na Instagram stranici meteorološke kompanije Hailz Srbija sada je osvanula zastrašujuća fotografija neba tokom nevremena koje je pogodilo Veliku Planu 8. maja. Prethodnu sedmicu su širom Srbije obeležile oluje, intenzivne kiše i grad kakav ne pamtimo… »
Apokaliptična fotografija neba tokom nevremena u Velikoj Plani: Scena kao iz filmova o smaku sveta, oluja pustošila sve pred…
Blic 11.05.2025
Prethodnu sedmicu su širom Srbije obeležile oluje, intenzivne kiše i grad kakav ne pamtimo. Scene nevremena bile su nezabeležene dosad, jedan meštanin Topole zaglavio se u ledu, a u Smederevskoj Palanci napadalo je toliko grada da su dvorišta izgledala… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 28 minutajoš 45 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajin
Večernje novosti pre 23 minutajoš 42 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane