Povezane vesti

Oca ubio sekirom, užas U selu Srbjani! Majka teško povređena u porodičnoj kući kod Kičeva, ubica sam pozvao Hitnu pomoć

Oca ubio sekirom, užas U selu Srbjani! Majka teško povređena u porodičnoj kući kod Kičeva, ubica sam pozvao Hitnu pomoć

Kurir pre 23 dana
Policija Kičeva uhapsila je danas 48-godišnjaka koji je sekirom ubio oca i teško povredio majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslove Severne Makedonije. Kako se navodi, jutros u 7.10 policijski službenici Odeljenja unutrašnjih poslova… »
Oca ubio sekirom, majka teško povređena: Tragedija u porodičnoj kući kod Kičeva, ubica sam pozvao Hitnu pomoć

Oca ubio sekirom, majka teško povređena: Tragedija u porodičnoj kući kod Kičeva, ubica sam pozvao Hitnu pomoć

Večernje novosti pre 23 dana
POLICIJA Kičeva uhapsila je danas 48-godišnjaka koji je sekirom ubio oca i teško povredio majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslove Severne Makedonije. Foto: AP Photo/Visar Kryeziu Kako se navodi, jutros u 7.10 policijski službenici… »
Muškarac u Kičevu ubio oca i teško povredio majku

Muškarac u Kičevu ubio oca i teško povredio majku

Novi magazin pre 23 dana
Policija Kičeva uhapsila je danas 48-godišnjaka koji je sekirom ubio oca i teško povredio majku, sopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslove Severne Makedonije. Kako se navodi, jutros u 7.10 policijski službenici Odeljenja unutrašnjih poslova… »

Vesti dana »