Povezane vesti
"Probala sam razne travke, lekove, kosa mi je opadala, primila sam 16 infuzija" Pevačica dugo pokušavala da zatrudni: Sve bih…
Kurir 11.05.2025
Pevačica Nela Vidaković (43) godinama se borila za potomstvo, a pre sedam godina ostvarila joj se najveća želja - da postane majka. Nela i njen suprug podvrgli su se vantelesnoj oplodnji uz pomoć koje su dobili dete, a ona je jednom prilikom govorila o… »
"Opadala mi je kosa, primala sam 16 infuzija": Pevačica (43) godinama se mučila da zatrudni, a onda otišla na vantelesnu…
Blic 11.05.2025
Pevačica Nela Vidaković (43) godinama se borila za potomstvo, a pre sedam godina ostvarila joj se najveća želja - da postane majka. Nela i njen suprug podvrgli su se vantelesnoj oplodnji uz pomoć koje su dobili dete, a ona je jednom prilikom govorila o… »
Vesti dana »

Ovo je ubica koji izveo masakr u zgradi u Njujorku! Uleteo unutra sa puškom u ruci, prvo usmrtio policajca i nastavio sa rafalnom paljbom (foto, video)
Kurir pre 2 minutajoš 16 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih

Policija s batinašima upala na Državni univerzitet u Novom Pazaru rano jutros i nasilno izbacila studente VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 4 povezane