Povezane vesti
"Probala sam razne travke, lekove, kosa mi je opadala, primila sam 16 infuzija" Pevačica dugo pokušavala da zatrudni: Sve bih…
Kurir 11.05.2025
Pevačica Nela Vidaković (43) godinama se borila za potomstvo, a pre sedam godina ostvarila joj se najveća želja - da postane majka. Nela i njen suprug podvrgli su se vantelesnoj oplodnji uz pomoć koje su dobili dete, a ona je jednom prilikom govorila o… »
"Opadala mi je kosa, primala sam 16 infuzija": Pevačica (43) godinama se mučila da zatrudni, a onda otišla na vantelesnu…
Blic 11.05.2025
Pevačica Nela Vidaković (43) godinama se borila za potomstvo, a pre sedam godina ostvarila joj se najveća želja - da postane majka. Nela i njen suprug podvrgli su se vantelesnoj oplodnji uz pomoć koje su dobili dete, a ona je jednom prilikom govorila o… »
Vesti dana »
Komplikacije su retke, ali se mogu desiti: Hronologija događaja nakon smrti devojčice Eme (4) iz Čačka
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
Obradović: Olimpijakos zaslužuje respekt; Barcokas: Da izvučemo pouke iz prvog meča
RTV pre 19 minutajoš 28 povezanih
Proizvođači mleka blokirali Ibarsku magistralu, traže zaštitu domaćeg mleka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 13 minutajoš 15 povezanih
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 2 satajoš 43 povezane
Sutra 17 stepeni u Novom Sadu, u nedelju susnežica, u ponedeljak sneg
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih