Povezane vesti
"Ona ne nosi moje prezime" Pevač progovorio o vanbračnoj ćerki i ženi sa kojom ju je dobio: Ako muškarac i žena legnu u…
Kurir 11.05.2025
Pevač Osman Hadžić ima vanbračnu ćerku Alisu, koju nikada nije krio od javnosti. Naime, Osman je Alisu dobio iz veze sa jednom ženom, ali sa kojom nikada nije bio u braku. - Nisam nikada bio oženjen sa majkom moje kćerke, bila je to jedna dugogodišnja… »
"Ona ne nosi moje prezime": Pevač ima vanbračnu ćerku, ovako priča o njoj i o ženi sa kojom ju je dobio: "Ako muškarac i žena…
Blic 11.05.2025
Pevač Osman Hadžić ima vanbračnu ćerku Alisu, koju nikada nije krio od javnosti, kao što su to uradile neki od njegovih kolega. Naime, Osman je Alisu dobio iz veze sa jednom ženu, ali sa kojom nikada nije bio u braku. - Nisam nikada bio oženjen sa majkom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: Situacija stabilna, vetar za vikend razlog za oprez, gori deponija kod Leskovca
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Broj žrtava poplava u Nepalu i Kini porastao na 469, vlasti upozoravaju na moguće nove poplave
REUC pre 6 minutajoš 25 povezanih
Vreo dan i vruć vetar pred nama: za vikend naoblačenje, stižu pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 41 minutajoš 25 povezanih
Posle epske bruke i raspada u Češkoj - fudbaler Zvezde napustio Beograd: Evo gde je otišao, stiglo saopštenje u dva ujutru!
Kurir pre 22 minutajoš 54 povezane
Norveška ima novog kralja: Živeo daleko od dvora, studirao van zemlje i obožava surfovanje
B92 pre 27 minutajoš 21 povezana