Повезане вести
"Марти је преминула мајка, идем одмах на сахрану" Миле Китић са коферима са аеродрома иде на гробље, Морао да радим, а Марта…
Курир 11.05.2025
Фолкер Миле Китић слетео је данас на аеродром Никола Тесла у Београду након што је викенд провео радно у иностранству. Миле Китић је открио да одмах креће за Добој, на сахрану мајке Марте Савић, његове супруге. - Марти је… »
Миле Китић са аеродрома право на сахрану таште: Фолкер наступао у Минхену, а сад признао: "Морао сам да певам, то је мој живот"…
Блиц 11.05.2025
Фолкер Миле Китић слетео је данас на аеродром Никола Тесла у Београду након што је викенд провео радно у иностранству. Миле Китић је за "Блиц" открио да одмах креће за Добој, на сахрану мајке Марте Савић, његове супруге. - Марти… »
Вести дана »

(Радарски снимак) уживајте до овог дана, а онда стиже потпуни обрт! Температура пада и баш ће да пљушти, а ево шта нам следи за викенд
Блиц пре 2 сатајош 8 повезаних

Од данас лакша отплата кредита за стан! Ево како ће изгледати нове олакшице за измирење дуговања банкама
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Израел одустао од мера за Газу пошто је Хамас вратио тела још четворице талаца
РТВ пре 50 минутајош 7 повезаних

Трамп: Зеленски долази код мене у петак, жели "томахавк" – разочаран сам у Путина
РТС пре 1 сатјош 2 повезане