Povezane vesti

"Marti je preminula majka, idem odmah na sahranu" Mile Kitić sa koferima sa aerodroma ide na groblje, Morao da radim, a Marta…

"Marti je preminula majka, idem odmah na sahranu" Mile Kitić sa koferima sa aerodroma ide na groblje, Morao da radim, a Marta…

Kurir 11.05.2025
Folker Mile Kitić sleteo je danas na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu nakon što je vikend proveo radno u inostranstvu. Mile Kitić je otkrio da odmah kreće za Doboj, na sahranu majke Marte Savić, njegove supruge. - Marti je preminula majka, idem na… »
Mile Kitić sa aerodroma pravo na sahranu tašte: Folker nastupao u Minhenu, a sad priznao: "Morao sam da pevam, to je moj život"…

Mile Kitić sa aerodroma pravo na sahranu tašte: Folker nastupao u Minhenu, a sad priznao: "Morao sam da pevam, to je moj život"…

Blic 11.05.2025
Folker Mile Kitić sleteo je danas na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu nakon što je vikend proveo radno u inostranstvu. Mile Kitić je za "Blic" otkrio da odmah kreće za Doboj, na sahranu majke Marte Savić, njegove supruge. - Marti je preminula majka, idem… »

Vesti dana »