Povezane vesti
Evo od čega živi Veljko Ražnatović: Cecin sin u biznis uložio 50.000 evra: "Moja deca će moći time da se bave"
Blic 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Naime, Veljko Ražnatović je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je, kako je sam naveo, oduvek bila… »
Cecin sin uložio u biznis 50.000 €! Veljko sada živi od ovog posla, evo kakva mu je računica: Moja deca će moći time da se…
Kurir 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Veljko je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je oduvek bila želja da se bavi nekim poslom koji ima veze sa… »
Vesti dana »
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Pa, ovo nema nigde... Ogroman šok na Turneji "Četiri skakaonice"! Slovenac diskvalifikovan zbog bizarnog razloga! Nećete verovati zašto je ostao bez drugog mesta!
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana