Povezane vesti
Evo od čega živi Veljko Ražnatović: Cecin sin u biznis uložio 50.000 evra: "Moja deca će moći time da se bave"
Blic pre 24 dana
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Naime, Veljko Ražnatović je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je, kako je sam naveo… »
Cecin sin uložio u biznis 50.000 €! Veljko sada živi od ovog posla, evo kakva mu je računica: Moja deca će moći time da…
Kurir pre 24 dana
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Veljko je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je oduvek bila želja da se bavi nekim poslom koji ima… »
Vesti dana »

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Beta pre 14 minutajoš 41 povezana

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 4 satijoš 17 povezanih

Istraživanje TS: Loše stanje stručnosti i transparentnosti u radu javnih preduzeća
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Novi magazin pre 34 minutajoš 14 povezanih