Povezane vesti
Evo od čega živi Veljko Ražnatović: Cecin sin u biznis uložio 50.000 evra: "Moja deca će moći time da se bave"
Blic 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Naime, Veljko Ražnatović je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je, kako je sam naveo, oduvek bila… »
Cecin sin uložio u biznis 50.000 €! Veljko sada živi od ovog posla, evo kakva mu je računica: Moja deca će moći time da se…
Kurir 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Veljko je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je oduvek bila želja da se bavi nekim poslom koji ima veze sa… »
Vesti dana »

Uživo Vučić uručuje odlikovanja povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave (video)
Blic pre 24 minutajoš 110 povezanih

Narednih dana +30, a onda preko noći ulazimo u jesen: Čubrilo najavljuje naglo zahlađenje od ovog datuma
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih

Vučić: Na vojnoj paradi predstavljen ponos Srbije, hoćemo mir, ali čuvamo teritoriju
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih