Povezane vesti
Evo od čega živi Veljko Ražnatović: Cecin sin u biznis uložio 50.000 evra: "Moja deca će moći time da se bave"
Blic 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Naime, Veljko Ražnatović je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je, kako je sam naveo, oduvek bila… »
Cecin sin uložio u biznis 50.000 €! Veljko sada živi od ovog posla, evo kakva mu je računica: Moja deca će moći time da se…
Kurir 11.05.2025
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović živi u Titelu gde ima privatan biznis u koji je uložio veliku svotu novca. Veljko je 2018. godine odlučio da se bavi svinjogojstvom, jer mu je oduvek bila želja da se bavi nekim poslom koji ima veze sa… »
Vesti dana »

Japan dobio prvu ženu premijera: Ko je 'Čelična lejdi' Sanae Takaiči
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

Moskva o "odlaganju" sastanka Lavrova i Rubija: Ne možemo odložiti nešto što nije dogovoreno
RTV pre 13 minutajoš 19 povezanih

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Radio sto plus pre 24 minutajoš 12 povezanih

Hladno jutro u Srbiji sa maglom i mrazem, tokom dana sunčani intervali
Serbian News Media pre 24 minutajoš 13 povezanih

Senzacionalan povratak?! Partizan zbog povrede Karlika Džonsa vraća igrača koji je kidao živce Grobarima
Kurir pre 13 minutajoš 15 povezanih