Povezane vesti
"Rodila sam sina sa tri tumora na materici!" Potresna ispovest pevačice, iznela jezive detalje svoje životne borbe!
Kurir 11.05.2025
Pevačica Irena Miletić (44) Ćuprije je okušala sreću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", kada je otkrila najteže trenutke svoje životne prče. Irena se bez obzira na sve sa osmehom na licu nosi sa svim nedaćama koje su je zadesile poslednjih 15… »
"Rodila sam sina sa tri tumora na materici": Pevačica (44) iznela potresne detalje iz života: "Izgurala sam sve"
Blic 11.05.2025
Veteranka Irena Miletić (44) iz Ćuprije pre tri godine je okušala sreću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno". Iako je život nije mazio, Irena se sa osmehom na licu uvek nosila sa svim nedaćama koje su je zadesile. Prvi veliki šok u njenom životu bilo… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 21 povezana
Od danas počinje zimski raspust: Evo kada se đaci vraćaju u školske klupe
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi u suprotnosti sa sporazumom Rusije i Srbije
Beta pre 3 minutajoš 14 povezanih
Ovo je radno vreme pošti, marketa i javnog prevoza tokom novogodišnjih i božićnih praznika
Nedeljnik pre 2 satajoš 12 povezanih