Povezane vesti
"Rodila sam sina sa tri tumora na materici!" Potresna ispovest pevačice, iznela jezive detalje svoje životne borbe!
Kurir 11.05.2025
Pevačica Irena Miletić (44) Ćuprije je okušala sreću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", kada je otkrila najteže trenutke svoje životne prče. Irena se bez obzira na sve sa osmehom na licu nosi sa svim nedaćama koje su je zadesile poslednjih 15… »
"Rodila sam sina sa tri tumora na materici": Pevačica (44) iznela potresne detalje iz života: "Izgurala sam sve"
Blic 11.05.2025
Veteranka Irena Miletić (44) iz Ćuprije pre tri godine je okušala sreću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno". Iako je život nije mazio, Irena se sa osmehom na licu uvek nosila sa svim nedaćama koje su je zadesile. Prvi veliki šok u njenom životu bilo… »
Vesti dana »
Uklonjen kvar na cevovodu "Rzav", stigla tehnička voda - još nije za piće
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 32 povezane
MUP: Uhapšeno 26 osoba zbog sumnje da su oštetili budžet Srbije za oko 203 miliona dinara
NIN pre 16 minutajoš 22 povezane
Prognoza za jun: Sremsku Mitrovicu očekuje pravi letnji mesec i temperature do 33 stepena
Ozon pre 2 satajoš 18 povezanih
Novakov protivnik na Rolan Garosu teniski sazrevao u Beogradu: „Glavna stvar koja se ističe u Istočnoj Evropi jeste radna etika“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih