Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za rat"… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic 11.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Vesti dana »
Protivkandidatkinja Manje Grčić: Izbor direktorke RTS-a je nezakonit
Vreme pre 52 minutajoš 46 povezanih
Dva udruženja proizvođača mleka iz Čačka i Kraljeva nastavljaju blokadu magistrale u Mrčajevcima
Glas Šumadije pre 1 satjoš 43 povezane
Oglasili se zaposleni u bolnici u Čačku nakon što je direktor dao ostavku zbog smrti devojčice Eme (4).
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih
Ministar odbrane Albanije najavio zajedničku vežbu Albanije, Hrvatske i Prištine
NIN pre 3 satajoš 22 povezane
Topić: "Divno je - popiješ kafu u svom stanu, pa pobediš u svom Beogradu" VIDEO
B92 pre 17 minutajoš 53 povezane