Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN pre 21 dana
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf pre 22 dana
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic pre 22 dana
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 3 satajoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Bivša nemačka ministarka Analena Berbok izabrana za predsednicu Generalne skupštine UN
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane