Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za rat"… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic 11.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Vesti dana »
Šoškić: Država ne treba da funkcioniše po principu povremenih isplata koje zavise od odluke pojedinca, potrebna sistemska rešenja (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Ukrajinske vlasti: Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba Novo
REUC pre 1 satjoš 21 povezana
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 39 minutajoš 18 povezanih
UFC prvi put stiže u Srbiju – Medić predvodi MMA spektakl u Beogradu
Večernje novosti pre 59 minutajoš 14 povezanih