Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za rat"… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic 11.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 54 povezane
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih