Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za rat"… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic 11.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Vesti dana »
Tramp optimista oko postizanja sporazuma sa Iranom: "Reći ću da rat ide glatko"
Nova pre 6 minutajoš 33 povezane
Kodi Miler-Mekintajer na meču u Madridu izjednačio rekord Evrolige i Nika Kalatesa
Danas pre 26 minutajoš 35 povezanih
Tenzije nakon izbora za Studentski parlament: Policija razbila prozor i upala u Dekanat Medicinskog fakulteta
N1 Info pre 51 minutajoš 14 povezanih