Povezane vesti
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
NIN 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za rat"… »
Le Pen: Ponašanje Makrona podseća na pripreme za rat
Telegraf 12.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je juče Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). "Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
"Makron se sprema za rat": Le Pen kritikuje francuskog predsednika: Ne želi mir, ponaša se kao ratnik
Blic 11.05.2025
Ponašanje francuskog predsednika Emanuela Makrona podseća na pripreme za rat, izjavila je danas Marin Le Pen, liderka desničarske stranke Nacionalno okupljanje (RN). - Ne znam da li Emanuel Makron zaista želi mir (u Ukrajini). Imam utisak da se sprema za… »
Vesti dana »

Vučić se oglasio nakon sastank sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja tarifa, ali i novim investicijama (foto)
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih

Brnabić sutra u poseti Azerbejdžanu: Sastanci sa predsednicom skupštine i premijerom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

(Grafikon) od tropskih temperatura do mraza i snega! Dugoročna prognoza za jesen, mesec po mesec, a evo koliko dana će padati kiša
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 8 satijoš 2 povezane