Povezane vesti
Amber Herd dobila blizance: Glumica na Dan majki saopštila radosne vesti FOTO
Nova 12.05.2025
Amber Heard je objavila radosnu vest - da je postala majka blizanaca, ćerke Agnes i sina Oušna, čime je zaokružila svoj "porodični plan". Glumica, koja već ima četvorogodišnju ćerku Unu Pejdž, podelila je ovu informaciju na Instagramu povodom Dana majki… »
Glumica Amber Herd rodila blizance: 'Moja porodica iz snova'
Radio 021 12.05.2025
Bivša supruga Džonija Depa otkrila da je rodila ćerku Agnes i sina Oušna. Od ranije ima još jednu ćerku. Getty Amber Herd Amber Herd objavila je da je rodila blizance u Instagram postu koji je podelila na Dan majki u Sjedinjenim Državama. Američka… »
Glumica Amber Herd dobila blizance: 'Moja porodica iz snova'
BBC News 12.05.2025
Bivša supruga Džonija Depa otkrila da je rodila ćerku Agnes i sina Oušna. Od ranije ima još jednu ćerku. Amber Herd objavila je da je rodila blizance u Instagram postu koji je podelila na Dan majki u Sjedinjenim Državama. Američka glumica i model… »
Glumica Amber Herd rodila blizance: ‘Moja porodica iz snova’
Danas 12.05.2025
Amber Herd objavila je da je rodila blizance u Instagram postu koji je podelila na Dan majki u Sjedinjenim Državama. Američka glumica i model otkrila je da je rodila ćerku Agnes i sina Oušna (Ocean) i da je „neopisivo oduševljena zbog zaokruživanja… »
Glumica Amber Herd rodila blizance: ‘Moja porodica iz snova’
Južne vesti 12.05.2025
Getty Amber Herd Amber Herd objavila je da je rodila blizance u Instagram postu koji je podelila na Dan majki u Sjedinjenim Državama. Američka glumica i model otkrila je da je rodila ćerku Agnes i sina Oušna (Ocean) i da je „neopisivo oduševljena zbog… »
Glumica Amber Herd rodila blizance: 'Moja porodica iz snova'
NIN 12.05.2025
Amber Herd objavila je da je rodila blizance u Instagram postu koji je podelila na Dan majki u Sjedinjenim Državama. Američka glumica i model otkrila je da je rodila ćerku Agnes i sina Oušna (Ocean) i da je "neopisivo oduševljena zbog zaokruživanja… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane