Povezane vesti
"Sinu su sve dali, nek im on nosi prezime, ja neću" Nataša Aksentijević o lošim porodičnim odnosima
Kurir 12.05.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je uvek raspoložen za šali, te se neretko šali i na svoj račun, a malo ko zna da iza njenog osmeha kriju i problemi. Naime, ona je je jednom prilikom progovorila o porodičnim odnosima i tada je otkrila da… »
"Sinu su dali nasledstvo, nek' im on nosi prezime": Naša voditeljka oštro o roditeljima i bratu
Mondo 12.05.2025
Nataša Aksentijević je u više navrata otvoreno pričala o odnosima u porodici. Voditeljka Nataša Aksentijević poznata je po svom vedrom duhu i britkom humoru, kojim često ume da nasmeje i sebe i druge. Ipak, iza tog prepoznatljivog osmeha kriju se i manje… »
"Sinu su dali nasledstvo, pa nek im on nosi prezime, ja neću": Naša poznata voditeljka oštro reagovala na pomen porodice i…
Blic 12.05.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je uvek raspoložen za šalu, te se neretko šali i na svoj račun, a malo ko zna da iza njenog osmeha kriju i problemi. Naime, ona je je jednom prilikom progovorila o porodičnim odnosima i tada je otkrila da… »
Vesti dana »

Lazarević: Mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda, uredba ove sedmice
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Ovo su uslovi pod kojim će građani sa platama do 100.000 dinara uzimati kredite
Nova pre 8 minutajoš 24 povezane

Vraćaju se paklene vrućine, uskoro +40: Prognoza RHMZ-a do kraja avgusta
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih

Đoković: Još uvek imam želju da se borim, moram biti zahvalan na sjajnoj karijeri
RTS pre 5 satijoš 33 povezane