Povezane vesti
"Sinu su sve dali, nek im on nosi prezime, ja neću" Nataša Aksentijević o lošim porodičnim odnosima
Kurir 12.05.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je uvek raspoložen za šali, te se neretko šali i na svoj račun, a malo ko zna da iza njenog osmeha kriju i problemi. Naime, ona je je jednom prilikom progovorila o porodičnim odnosima i tada je otkrila da… »
"Sinu su dali nasledstvo, nek' im on nosi prezime": Naša voditeljka oštro o roditeljima i bratu
Mondo 12.05.2025
Nataša Aksentijević je u više navrata otvoreno pričala o odnosima u porodici. Voditeljka Nataša Aksentijević poznata je po svom vedrom duhu i britkom humoru, kojim često ume da nasmeje i sebe i druge. Ipak, iza tog prepoznatljivog osmeha kriju se i manje… »
"Sinu su dali nasledstvo, pa nek im on nosi prezime, ja neću": Naša poznata voditeljka oštro reagovala na pomen porodice i…
Blic 12.05.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je uvek raspoložen za šalu, te se neretko šali i na svoj račun, a malo ko zna da iza njenog osmeha kriju i problemi. Naime, ona je je jednom prilikom progovorila o porodičnim odnosima i tada je otkrila da… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 37 minutajoš 47 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 38 povezanih

(Foto) očekuje se masovan dolazak ljudi Sve spremno za obeležavanje tridesetogodišnjice zločinačke vojne akcije „Oluje“ u Sremskim Karlovcima
Dnevnik pre 17 minutajoš 27 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 22 povezane

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih