Povezane vesti
Prvi slobodan termin za vađenje lične karte tek za mesec dana! Beograđani pohrlili po dokumenta pred letovanje, redovi…
Blic 12.05.2025
Ovih dana stvaraju se redovi ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama zbog izdavanja novih ličnih dokumenata pred sam početak letnje sezone, a zahtevi se mogu predati neposrednim dolaskom i po sistemu čekanja u redu ili se termin može zakazati… »
Prvi slobodan termin za vađenje lične karte tek za mesec dana! Beograđani pohrlili po dokumenta pred letovanje, redovi…
Blic 12.05.2025
Ovih dana stvaraju se redovi ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama zbog izdavanja novih ličnih dokumenata pred sam početak letnje sezone, a zahtevi se mogu predati neposrednim dolaskom i po sistemu čekanja u redu ili se termin može zakazati… »
Koliko ove godine košta izdavanje ličnih dokumenata: Detaljno kako do lične karte i pasoša
Mondo 12.05.2025
U Policijskoj stanici Novi Beograd prvi slobodan termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta je 10. jun u 8 časova. Ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama poslednjih dana je velika gužva zbog izdavanja novih ličnih dokumenata pred sam… »
Zakazivanje termina za pasoš: Gužve pred početak sezone, termin se može zakazati onlajn ili se čeka u redu
NIN 12.05.2025
Gužve ispred policijskih stanica u Beogradu zbog pasoša pred početak sezone: Termin se može zakazati ili se čeka u redu
Euronews 12.05.2025
Prvi slobodan termin za pasoš 10. Jun u 8 sati! Haos na šalterima! Navala na policijsku stanicu Novi Beograd, termini…
Kurir 12.05.2025
Ovih dana stvaraju se redovi ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama zbog izdavanja n ovih ličnih dokumenata pred sam početak letnje sezone, a zahtevi se mogu predati neposrednim dolaskom i po sistemu čekanja u redu ili se termin može zakazati… »
Gužve zbog pasoša pred početak sezone, termin se može zakazati ili se čeka u redu
Telegraf 12.05.2025
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana