Povezane vesti
Prvi slobodan termin za vađenje lične karte tek za mesec dana! Beograđani pohrlili po dokumenta pred letovanje, redovi…
Blic 12.05.2025
Ovih dana stvaraju se redovi ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama zbog izdavanja novih ličnih dokumenata pred sam početak letnje sezone, a zahtevi se mogu predati neposrednim dolaskom i po sistemu čekanja u redu ili se termin može zakazati… »
Zakazivanje termina za pasoš: Gužve pred početak sezone, termin se može zakazati onlajn ili se čeka u redu
NIN 12.05.2025
Ovih dana stvaraju se redovi ispred policijskih stanica u beogradskim opštinama zbog izdavanja novih ličnih dokumenata pred sam početak letnje sezone, a zahtevi se mogu predati neposrednim dolaskom i po sistemu čekanja u redu ili se termin može zakazati… »
Gužve ispred policijskih stanica u Beogradu zbog pasoša pred početak sezone: Termin se može zakazati ili se čeka u redu
Euronews 12.05.2025
Gužve zbog pasoša pred početak sezone, termin se može zakazati ili se čeka u redu
Telegraf 12.05.2025
Vesti dana »
Važna vest za penzionere pred grejnu sezonu! Za neke penzije stiže popust od 1.000 dinara na struju, evo ko ostvaruje pravo
Dnevnik pre 24 satajoš 18 povezanih
Dušan Tadić nezadovoljan suđenjem posle Grčke: "Ova pravila ne razumem"
Telegraf pre 24 satajoš 100 povezanih
Studenti-biciklisti stigli u Niš, pristalice SNS se pojavili na mestu dočeka
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane
Sudija naložio Trampu da vrati pristup Beloj kući medijima koje je isterao
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana
Policija čuva obrušeno gradilište u Braće Jerković: Meštani evakuisani zbog opasnosti od rušenja zgrade
Nova ekonomija pre 24 satajoš 78 povezanih