Повезане вести
„Стајао је сам, нико није хтео да му приђе“ Кардинал из Србије открио шта се дешавало на конклави и како је вечерао са новим…
Нова 12.05.2025
Београдски надбискуп и кардинал Ласло Немет за мађарске медије говорио је о протеклој конклави у Ватикану те је открио занимљиве детаље након избора новог папе Лава КСИВ, преноси Кликс.ба. У интервјуу за мађарски РТЛ, Немет је… »
"Стајао је сам у белом, нико му није прилазио": Београдски надбискуп открио како је вечерао са папом Лавом и напету атмосферу…
Блиц 12.05.2025
Београдски надбискуп и кардинал Ласло Немет рекао је да новопроглашени папа Лав КСИВ, чије је право име Роберт Превост, није уопште очекивао да ће бити изабран за новог поглавара Римокатоличке цркве. - Када су гласови стигли и… »
Београдски кардинал открио занимљиве детаље након конклаве: Како је нови папа на вечери замало остао сам
Данас 12.05.2025
Београдски надбискуп и кардинал Ласло Немет за мађарске медије говорио је о протеклој конклави у Ватикану те је открио занимљиве детаље након избора новог папе Лава КСИВ, преноси Кликс.ба. У интервјуу за мађарски РТЛ, Немет је… »
Вести дана »
Кнез Петрол је највећа домаћа нафтна компанија са 120 бензинских станица широм Србије
Курир пре 1 сатјош 29 повезаних
Укинута пресуда Дијани Хркаловић Апелациони суд наложио ново суђење: Ево шта је разлог
Блиц пре 2 сатајош 15 повезаних
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 3 сатајош 37 повезаних