Povezane vesti
Našeg glumca devojka prevarila sa najboljim drugom: Uhvatio ih u wc-u, priznao i da ga posle sve ostavljale
Mondo 12.05.2025
Glumac Rade Ćosić jednom prilikom je otkrio u kakvoj se užasnoj situaciji našao sa bivšom devojkom. Poznati glumac Rade Ćosić, kojeg publika pamti po brojnim ulogama na malim ekranima, retko govori o svom privatnom životu, ali se u jednom prilikom ipak… »
"Prevarila me je sa najboljim drugom u WC-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"
Kurir 12.05.2025
Glumac Rade Ćosić otvoreno je govorio o svojoj emotivnoj prošlosti i otkrio da je zbog ljubavnih problema čak potražio stručnu pomoć. Kako kaže, jedna devojka ga je toliko emotivno povredila da je morao da ide kod psihijatra. – Išao sam kod psihijatra… »
Vesti dana »

Urušile se zgrade u Turskoj, spasioci traže zatrpane! Obustavljen avio-saobraćaj - izdato hitno upozorenje građanima
Alo pre 10 minutajoš 22 povezane

Selektor Pešić posle Kipra: Intenzitet igre je isti koji god protivnik bio pred nama
Euronews pre 25 minutajoš 41 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 62 povezane