Povezane vesti
Našeg glumca devojka prevarila sa najboljim drugom: Uhvatio ih u wc-u, priznao i da ga posle sve ostavljale
Mondo 12.05.2025
Glumac Rade Ćosić jednom prilikom je otkrio u kakvoj se užasnoj situaciji našao sa bivšom devojkom. Poznati glumac Rade Ćosić, kojeg publika pamti po brojnim ulogama na malim ekranima, retko govori o svom privatnom životu, ali se u jednom prilikom ipak… »
"Prevarila me je sa najboljim drugom u WC-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"
Kurir 12.05.2025
Glumac Rade Ćosić otvoreno je govorio o svojoj emotivnoj prošlosti i otkrio da je zbog ljubavnih problema čak potražio stručnu pomoć. Kako kaže, jedna devojka ga je toliko emotivno povredila da je morao da ide kod psihijatra. – Išao sam kod psihijatra… »
Vesti dana »
VIDEO: Završen skup studenata i građana u Kragujevcu, program se nastavlja u Orašcu
Radio 021 pre 6 satijoš 8 povezanih
"Propadanjem stočara i ratara propada i naše društvo": Poljoprivrednici na ivici opstanka, vlast ih ignoriše, BIA ispituje
N1 Info pre 20 minutajoš 33 povezane
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora
Medijska kutija pre 4 satijoš 6 povezanih
Automobili čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, teretnjaci na Šidu 5 sati
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih