Povezane vesti
Milovan Vesnić osvojio treće mesto na trkačkom vikendu u Portugaliji
Dnevnik 12.05.2025
U saopštenju iz tima srpskog automobiliste se navodi da je na trci u Portugaliji padala kiša. "Nisam zadovoljan, pre bih rekao da sam ljut i razočaran. Na oba treninga, koja su vožena na suvoj stazi, imao sam najbolja vremena i tempo za pobedu. Međutim… »
Vesnić treći u Portugaliji
Sportski žurnal 12.05.2025
“Nisam zadovoljan, pre bih rekao da sam ljut i razočaran”. Milovan Vesnić osvojio je treće mesto na trkačkom vikendu na stazi Rampa da Falpera pokraj Brage u Portugaliji u Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC). U saopštenju iz tima srpskog… »
Milovan Vesnić treći u Portugalu
B92 12.05.2025
Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je treće mesto na trkačkom vikendu na stazi Rampa da Falpera pokraj Brage u Portugaliji u Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHČ). U saopštenju iz tima srpskog automobiliste se navodi da je na trci u… »
Vesti dana »

Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove povodom novosadske tragedije
Beta pre 24 minutajoš 7 povezanih

Šta predviđa Trampov plan za Pojas Gaze i kakve veze sa tim ima Toni Bler?
Radio 021 pre 34 minutajoš 12 povezanih

Profesor Bešić: Vlastima je Kosjerić bio jasna poruka - zbog toga danas nemamo izbore
N1 Info pre 44 minutajoš 1 povezana

Urušile se zgrade, evakuisane škole! Katastrofa nakon snažnog zemljotresa, 60 ljudi poginulo na Filipinima
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih