Povezane vesti
Milovan Vesnić osvojio treće mesto na trkačkom vikendu u Portugaliji
Dnevnik 12.05.2025
U saopštenju iz tima srpskog automobiliste se navodi da je na trci u Portugaliji padala kiša. "Nisam zadovoljan, pre bih rekao da sam ljut i razočaran. Na oba treninga, koja su vožena na suvoj stazi, imao sam najbolja vremena i tempo za pobedu. Međutim… »
Vesnić treći u Portugaliji
Sportski žurnal 12.05.2025
“Nisam zadovoljan, pre bih rekao da sam ljut i razočaran”. Milovan Vesnić osvojio je treće mesto na trkačkom vikendu na stazi Rampa da Falpera pokraj Brage u Portugaliji u Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC). U saopštenju iz tima srpskog… »
Milovan Vesnić treći u Portugalu
B92 12.05.2025
Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je treće mesto na trkačkom vikendu na stazi Rampa da Falpera pokraj Brage u Portugaliji u Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHČ). U saopštenju iz tima srpskog automobiliste se navodi da je na trci u… »
Vesti dana »
Fudbaleri Kolumbije pobedili Ganu i plasirali se u osminu finala Svetskog prvenstva
RTV pre 34 minutajoš 34 povezane
Hitna pomoć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao sa kamiona, tri saobraćajke sa lakše povređenima
Danas pre 14 minutajoš 8 povezanih
Vremenska klackalica se nastavlja – vikend bez vrućina i kiše, a potom stiže nova promena vremena
Euronews pre 39 minutajoš 8 povezanih
Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Danas pre 49 minutajoš 12 povezanih
Patrijarh Porfirije danas u Bratuncu služi svetu liturgiju i pomen postradalim Srbima
RTV pre 19 minutajoš 6 povezanih