Povezane vesti
Podignuta optužnica u Novom Sadu protiv aktivista koji su hteli da upadnu u RTS 15. marta
Telegraf pre 22 dana
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je 12. maja 2025. godine Višem sudu u Novom Sadu podnelo optužni predlog protiv okrivljenih: M. C, S. Đ, L. D, M. V, L. J, D. S, B. Đ, D. B, M. P, D. A, A. P. i J. D. zbog opravdane sumnje… »
Tužilaštvo predložilo produženje pritvora uhapšenim i suđenje u odsustvu progonjenim novosadskim aktivistima
Moj Novi Sad pre 21 dana
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je danas Višem sudu u Novom Sadu podnelo optužni predlog protiv okrivljenih: M. C, S. Đ, L. D, M. V, L. J, D. S, B. Đ, D. B, M. P, D. A, A. P. i J. D. zbog "opravdane sumnje da su izvršili… »
Optužnica protiv članova PSG i "Stava" zbog pripremanja dela protiv ustavnog uređenja
RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je sudu optužni predlog protiv 12 osoba zbog sumnje da su izvršili krivična dela pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije u saizvršilaštvu u vezi sa krivičnim delom… »
Viši sud poništio oslobađanje studenta uhapšenog zbog navodnog napada na dekana DIF-a
Luftika pre 21 dana
Viši sud u Novom Sadu ukinuo je odluku o puštanju Veljka Petrovića na slobodu i vratio predmet na ponovno odlučivanje o pritvoru, uprkos jasnim dokazima o njegovoj nevinosti, saopštio je pokret Kreni-Promeni. Kako se navodi u saopštenju pokreta… »
Ukinuta odluka o puštanju studenta V.P., predmet vraćen na ponovno odlučivanje
RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Viši sud u Novom Sadu ukinuo je odluku o puštanju studenta Veljka Petrovića na slobodu i vratio predmet na ponovno odlučivanje o pritvoru, uprkos dokazima o njegovoj nevinosti, saopštio je danas Pokret Kreni-promeni. Student treće godine… »
Viši sud u NS ponovo odbio da odredi pritvor studentu FTN-a zbog navodnog napada na dekana Drida
Moj Novi Sad pre 21 dana
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu podseća da je dana 29.4.2025. godine rešenjem odbila predlog VJT u Novom Sadu da se prema okrivljenom Petrović Veljku, koji se tereti da je ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (DIF)… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 21 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 21 minutajoš 2 povezane