Povezane vesti
Mesečno u Nemačkoj uštedi 2.000 evra, ali zbog jedne stvari želi nazad na Balkan: "Živim dobro. Na početku je bilo odlično…
Blic 12.05.2025
Sve više mladih Balkanaca odlučuje da sreću potraži van granica svoje zemlje, privučeni boljim platama, dinamičnim tržištem rada i prilikama koje nude velike evropske i svetske metropole. Međutim, iza naizgled idiličnih fotografija sa putovanja i… »
Mladić mesečno uštedi 2.000€, ali ga jedna stvar muči: Započeo život u Nemačkoj, sada želi da se vrati na Balkan
Mondo 12.05.2025
Mladić iz Hrvatske je nakon odlaska u Nemačku podelio dilemu o teškoćama prilagođavanja. Sve više mladih Balkanaca odlučuje da sreću potraži van granica svoje zemlje, privučeni boljim platama, dinamičnim tržištem rada i prilikama koje nude velike… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 17 minutajoš 18 povezanih

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 22 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 57 minutajoš 30 povezanih

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 42 minutajoš 15 povezanih