Povezane vesti
Italijanski vrhunski enolog Rikardo Kotarela počinje proizvodnju vina u Srbiji
Radio sto plus 12.05.2025
“Projektovana je i predivna vinarija i verujem da će za par godina odatle doći titula ‘najbolje proizvedenog vina u Srbiji’. To je moja želja, ali siguran sam da će postati stvarnost”, rekao je Kotarela u intervjuu za Betu. Rikardo i njegov brat Renzo… »
Italijanski vrhunski enolog Rikardo Kotarela počinje proizvodnju vina Srbiji
Radio sto plus 12.05.2025
“Projektovana je i predivna vinarija i verujem da će za par godina odatle doći titula ‘najbolje proizvedenog vina u Srbiji’. To je moja želja, ali siguran sam da će postati stvarnost”, rekao je Kotarela u intervjuu za Betu. Rikardo i njegov brat Renzo… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti u blokadi pozvali na novu šetnju 1. novembra, skupovi u Nišu i Kragujevcu zvaršeni bez incidenata(VIDEO, FOTO)
Danas pre 32 minutajoš 58 povezanih

Studentkinja na protestu: Pohlepa je dovde dovela našu državu, ali stanje i dalje može da se promeni
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih

„Da li treba da se plašimo? Ne! Da li ćemo se povući! Nećemo! Oglasila se Sandra Božić: Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih

"Nije mi Porto glavobolja, nego šta ćemo mi": Milojević doveo Zvezdu na najteže gostovanje u Ligi Evrope
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 108 povezanih