Повезане вести
"Кравата, сачувај боже": Вучевић прокоментарисао своју изјаву и изглед из 2012. године: "Стајлинг нек се понови, али економија…
Блиц 12.05.2025
Милош Вучевић, председник СНС-а је на свом Тик-Ток налогу коментарисао свој стајлинг и изјаву из 2012. године. На тој друштвеној мрежи пустио је снимак своје изјаве од пре 13 година. - Било би ме срамота да се крећем по граду где… »
Хит видео! Лидер СНС Милош Вучевић шали се на рачун свог стајлинга: Слаба оцена, а тек кравата, не знам одакле ми не поновило…
Курир 12.05.2025
Председник СНС Милош Вучевић у новом видеу на свом ТикТок налогу осврнуо се на економију државе пре 13 година, али и на свој стајлинг на истом обраћању. Он је прокоментарисао једно од својих обраћања из 2012. године, у којем… »
Хит снимак Милоша Вучевића! Причао о економији, па се нашалио на свој рачун: Не поновило се
Телеграф 12.05.2025
Председник СНС Милош Вучевић у новом видеу на свом ТикТок налогу осврнуо се на економију државе пре 13 година, али и на то колико се за тих 13 година променио животни стандард у Србији. Он је прокоментарисао једно од својих… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 40 минутајош 36 повезаних
Одбор није усвојио листу кандидата за избор члана Савета РЕМ-а из националних мањина
Еуроневс пре 2 сатајош 22 повезане
Влада издвојила 603 милиона динара за уређење станица на прузи Нови Сад – Суботица
Данас пре 1 сатјош 17 повезаних
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 0 минутајош 26 повезаних