Povezane vesti

"Kravata, sačuvaj bože": Vučević prokomentarisao svoju izjavu i izgled iz 2012. godine: "Stajling nek se ponovi, ali ekonomija…

"Kravata, sačuvaj bože": Vučević prokomentarisao svoju izjavu i izgled iz 2012. godine: "Stajling nek se ponovi, ali ekonomija…

Blic 12.05.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS-a je na svom Tik-Tok nalogu komentarisao svoj stajling i izjavu iz 2012. godine. Na toj društvenoj mreži pustio je snimak svoje izjave od pre 13 godina. - Bilo bi me sramota da se krećem po gradu gde zaposleni primaju osam… »
Hit video! Lider SNS Miloš Vučević šali se na račun svog stajlinga: Slaba ocena, a tek kravata, ne znam odakle mi ne ponovilo…

Hit video! Lider SNS Miloš Vučević šali se na račun svog stajlinga: Slaba ocena, a tek kravata, ne znam odakle mi ne ponovilo…

Kurir 12.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević u novom videu na svom TikTok nalogu osvrnuo se na ekonomiju države pre 13 godina, ali i na svoj stajling na istom obraćanju. On je prokomentarisao jedno od svojih obraćanja iz 2012. godine, u kojem ističe da bi ga "bila… »
Hit snimak Miloša Vučevića! Pričao o ekonomiji, pa se našalio na svoj račun: Ne ponovilo se

Hit snimak Miloša Vučevića! Pričao o ekonomiji, pa se našalio na svoj račun: Ne ponovilo se

Telegraf 12.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević u novom videu na svom TikTok nalogu osvrnuo se na ekonomiju države pre 13 godina, ali i na to koliko se za tih 13 godina promenio životni standard u Srbiji. On je prokomentarisao jedno od svojih obraćanja iz 2012. godine, u… »

Vesti dana »