Povezane vesti
"Cilj nam je 300 zaposlenih" Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja: Fabrika sa potencijalom…
Kurir 12.05.2025
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas fabriku "Nisal" u Nišu. -Prethodnog puta kada sam bila u Nišu obišla sam privrednike nekih drugih industrija, a danas mi je posebna čast što smo obišli fabriku "Nisal", koja… »
Zgrada "Beograđanka" je rađena svojevremeno od profila ove domaće firme: "Nastavljamo ulaganja"
Blic 12.05.2025
Potpredsednica vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je danas u Nišu MTC Nisal i poručila da će država nastaviti da podržava tu kompaniju i da je u planu zapošljavanje novih ljudi. Mesarovićeva je sa gradonačelnikom Niša Dragoslavom… »
Mesarović: Nastavak podrške Nisalu, u planu novo zapošljavanje
Euronews 12.05.2025
Potpredsednica vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je danas u Nišu MTC Nisal i poručila da će država nastaviti da podržava tu kompaniju i da je u planu zapošljavanje novih ljudi. Mesarović je sa gradonačelnikom Niša Dragoslavom… »
"Cilj nam je preko 300 zaposlenih": Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja
Telegraf 12.05.2025
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas fabriku "Nisal" u Nišu. - Prethodnog puta kada sam bila u Nišu obišla sam privrednike nekih drugih industrija, a danas mi je posebna čast što smo obišli fabriku "Nisal", koja… »
Ministarka Mesarović obišla „MTC Nisal“ u Nišu: Država spremna da podrži širenje i zapošljavanje
Glas juga 12.05.2025
„Mi redovno obilazimo privrednike širom Srbije. Kada sam prethodni put bila u Nišu, fokus je bio na drugim industrijama, ali mi je danas posebno zadovoljstvo što sam posetila upravo fabriku Nisal, koja zapošljava 200 građana Niša, što je od izuzetnog… »
Vesti dana »

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 6 satijoš 14 povezanih

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 5 satijoš 21 povezana

Uživo Eksplozije i sirene u Tel Avivu i Jerusalimu, Iran pogodio netanjahuovu kuću?! Izrael planirao ubistvo iranskog vrhovnog vođe: Tramp: "Moguće je da se umešamo"(foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 131 povezana

Topić se nije proslavila u Stokholmu: Srpska atletičarka tek osna u Dijamantskoj ligi!
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih