Povezane vesti

"Cilj nam je 300 zaposlenih" Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja: Fabrika sa potencijalom…

"Cilj nam je 300 zaposlenih" Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja: Fabrika sa potencijalom…

Kurir 12.05.2025
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas fabriku "Nisal" u Nišu. -Prethodnog puta kada sam bila u Nišu obišla sam privrednike nekih drugih industrija, a danas mi je posebna čast što smo obišli fabriku "Nisal", koja… »
Zgrada "Beograđanka" je rađena svojevremeno od profila ove domaće firme: "Nastavljamo ulaganja"

Zgrada "Beograđanka" je rađena svojevremeno od profila ove domaće firme: "Nastavljamo ulaganja"

Blic 12.05.2025
Potpredsednica vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je danas u Nišu MTC Nisal i poručila da će država nastaviti da podržava tu kompaniju i da je u planu zapošljavanje novih ljudi. Mesarovićeva je sa gradonačelnikom Niša Dragoslavom… »
Mesarović: Nastavak podrške Nisalu, u planu novo zapošljavanje

Mesarović: Nastavak podrške Nisalu, u planu novo zapošljavanje

Euronews 12.05.2025
Potpredsednica vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je danas u Nišu MTC Nisal i poručila da će država nastaviti da podržava tu kompaniju i da je u planu zapošljavanje novih ljudi. Mesarović je sa gradonačelnikom Niša Dragoslavom… »
"Cilj nam je preko 300 zaposlenih": Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja

"Cilj nam je preko 300 zaposlenih": Ministarka Mesarović poručila da se podrška niškoj kompaniji nastavlja

Telegraf 12.05.2025
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas fabriku "Nisal" u Nišu. - Prethodnog puta kada sam bila u Nišu obišla sam privrednike nekih drugih industrija, a danas mi je posebna čast što smo obišli fabriku "Nisal", koja… »
Ministarka Mesarović obišla „MTC Nisal“ u Nišu: Država spremna da podrži širenje i zapošljavanje

Ministarka Mesarović obišla „MTC Nisal“ u Nišu: Država spremna da podrži širenje i zapošljavanje

Glas juga 12.05.2025
„Mi redovno obilazimo privrednike širom Srbije. Kada sam prethodni put bila u Nišu, fokus je bio na drugim industrijama, ali mi je danas posebno zadovoljstvo što sam posetila upravo fabriku Nisal, koja zapošljava 200 građana Niša, što je od izuzetnog… »

Vesti dana »