Povezane vesti
Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu
RTV 12.05.2025
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem… »
Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Expo! Mali: Rokovi kratki, ne sme da bude greške
Blic 12.05.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem sa ljudima… »
Mali: Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu
Euronews 12.05.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem sa ljudima… »
Vesti dana »

Novi detalji masakra u Prilepu: Ujak ostavio testament, namamio rođake u kuću pa ih ubio
Nova pre 16 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa promenljivom oblačnošću i osveženjem od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Problemi sa graničnim prelazima zbog pada sistema u Severnoj Makedoniji i stanje saobraćaja u Srbiji tokom turističke sezone
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih

Konzulka Jelena Vujić: Situacija na Tasosu stabilizovana, turisti iz Srbije bezbedni
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih