Povezane vesti
Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu
RTV 12.05.2025
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem… »
Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Expo! Mali: Rokovi kratki, ne sme da bude greške
Blic 12.05.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem sa ljudima… »
Mali: Počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu
Euronews 12.05.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se pažljivo prate svi procesi i radovi na gradilištu u Surčinu i naglasio da je počelo postavljanje prve čelične rešetke krovne konstrukcije na Ekspu. "Nije mi teško da se svakog dana sastajem sa ljudima… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor za petoro osumnjičenih u istrazi zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Ministarstvo prosvete uplatilo deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
Beta pre 30 minutajoš 18 povezanih

Uživo izrael poslao flotu aviona na Iran Vrhovni vođa se oglasio iz Teherana: "Amerika nema kontrolu, to je recept za totalni rat!“ (foto/video)
Alo pre 5 minutajoš 71 povezana

Partizan saznaje potencijalne rivale, ovi mečevi mogu da budu ključni u Evropi
Nova pre 5 minutajoš 53 povezane