Povezane vesti
"Udavali su me za pokojnika" Srpska pevačica danima plakala, otkrila šok detalje iz života
Kurir 12.05.2025
Vera Matović traje decenijama istim intenzitetom i dan-danas je jedna od omiljenih među narodom, otkrila je kako joj je to pošlo za rukom. - Za to mi nije trebao specijalni recept. Život me je učio, a roditelji vaspitali. Estrada ne može da pokvari… »
"Udali su me za pokojnike, plakala sam, da bog da im se vratilo": Pevačica otkrila šok detalje iz života, pa oplela po estradi…
Blic 12.05.2025
Pevačica Vera Matović traje više od pet decenija na estradnom nebu, a tokom svih ovih godinama karijere susrela se sa raznim situacijama. Kako je pre nekoliko godina istakla, svoj put gradila je bez skandala, ali je s vremena na vreme ipak bila u centru… »
Vesti dana »

Studenti zahtevaju da policija i žandarmerija napuste Filozofski fakultet do 22 časa, a njima da se omogući ulazak
NoviSad.com pre 52 minutajoš 37 povezanih

Litvanija gazi: Valančijunas razmonitaro žilave Britance na otvaranju Evrobasketa! Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa!
Hot sport pre 22 minutajoš 65 povezanih

Meloni: Saveznici razmatraju italijanski predlog o garancijama za Ukrajinu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

„Orlovi“ lete po zlato: Autsajder sa Baltika prva prepreka za Srbiju! Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa!
Hot sport pre 22 minutajoš 29 povezanih