Повезане вести
"Удавали су ме за покојника" Српска певачица данима плакала, открила шок детаље из живота
Курир 12.05.2025
Вера Матовић траје деценијама истим интензитетом и дан-данас је једна од омиљених међу народом, открила је како јој је то пошло за руком. - За то ми није требао специјални рецепт. Живот ме је учио, а родитељи васпитали. Естрада… »
"Удали су ме за покојнике, плакала сам, да бог да им се вратило": Певачица открила шок детаље из живота, па оплела по естради…
Блиц 12.05.2025
Певачица Вера Матовић траје више од пет деценија на естрадном небу, а током свих ових годинама каријере сусрела се са разним ситуацијама. Како је пре неколико година истакла, свој пут градила је без скандала, али је с времена на… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 31 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 25 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 35 минутајош 2 повезане