Povezane vesti
"Udavali su me za pokojnika" Srpska pevačica danima plakala, otkrila šok detalje iz života
Kurir 12.05.2025
Vera Matović traje decenijama istim intenzitetom i dan-danas je jedna od omiljenih među narodom, otkrila je kako joj je to pošlo za rukom. - Za to mi nije trebao specijalni recept. Život me je učio, a roditelji vaspitali. Estrada ne može da pokvari… »
"Udali su me za pokojnike, plakala sam, da bog da im se vratilo": Pevačica otkrila šok detalje iz života, pa oplela po estradi…
Blic 12.05.2025
Pevačica Vera Matović traje više od pet decenija na estradnom nebu, a tokom svih ovih godinama karijere susrela se sa raznim situacijama. Kako je pre nekoliko godina istakla, svoj put gradila je bez skandala, ali je s vremena na vreme ipak bila u centru… »
Vesti dana »
Vučić: Vlada odmah sutra ujutru da se vaterpolistima isplati pare koje su pošteno zaradili
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Nećemo odustati od Donbasa, tražimo kompromis; Moskva: Tramp ima poziv da poseti Rusiju
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana
Rallye Monte Carlo 2026 - Oliver Solberg najmlađi pobednik u istoriji Montea
Auto blog pre 3 satajoš 1 povezana