Povezane vesti
"Udavali su me za pokojnika" Srpska pevačica danima plakala, otkrila šok detalje iz života
Kurir 12.05.2025
Vera Matović traje decenijama istim intenzitetom i dan-danas je jedna od omiljenih među narodom, otkrila je kako joj je to pošlo za rukom. - Za to mi nije trebao specijalni recept. Život me je učio, a roditelji vaspitali. Estrada ne može da pokvari… »
"Udali su me za pokojnike, plakala sam, da bog da im se vratilo": Pevačica otkrila šok detalje iz života, pa oplela po estradi…
Blic 12.05.2025
Pevačica Vera Matović traje više od pet decenija na estradnom nebu, a tokom svih ovih godinama karijere susrela se sa raznim situacijama. Kako je pre nekoliko godina istakla, svoj put gradila je bez skandala, ali je s vremena na vreme ipak bila u centru… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Tačno 11 meseci od tragedije na železničkoj stanici obeleženo u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 49 povezanih

Tema jutra: Šta sve utiče na cenu i kako će najsiromašniji "preživeti" još jedno poskupljenje?
N1 Info pre 7 minutajoš 39 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 82 povezane