Povezane vesti
"Udavali su me za pokojnika" Srpska pevačica danima plakala, otkrila šok detalje iz života
Kurir 12.05.2025
Vera Matović traje decenijama istim intenzitetom i dan-danas je jedna od omiljenih među narodom, otkrila je kako joj je to pošlo za rukom. - Za to mi nije trebao specijalni recept. Život me je učio, a roditelji vaspitali. Estrada ne može da pokvari… »
"Udali su me za pokojnike, plakala sam, da bog da im se vratilo": Pevačica otkrila šok detalje iz života, pa oplela po estradi…
Blic 12.05.2025
Pevačica Vera Matović traje više od pet decenija na estradnom nebu, a tokom svih ovih godinama karijere susrela se sa raznim situacijama. Kako je pre nekoliko godina istakla, svoj put gradila je bez skandala, ali je s vremena na vreme ipak bila u centru… »
Vesti dana »
Šef misije UNMIK na sednici UN o Kosovu: Postignut napredak u dijalogu Beograda i Prištine, nadam se skorom sastanku Vučića i Kurtija
Insajder pre 48 minutajoš 37 povezanih
Zvezda pred odbranom titule: šampionski pehar može u vitrine pre derbija
Politika pre 8 minutajoš 57 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane
Kreće bitka za Arktik? Tramp ne odustaje od Grenlanda; NATO se slaže - Rusija i Kina pod prismotrom
B92 pre 2 satajoš 44 povezane
Koliko je gorivo poskupelo u Srbiji od početka rata u Iranu, a koliko u drugim zemljama
Vreme pre 6 satijoš 36 povezanih