Povezane vesti
Hamas oslobodio američkog taoca Edana Aleksandera
N1 Info 12.05.2025
Palestinska grupa Hamas oslobodila je večeras izraelsko-američkog državljanina Edana Aleksandera koji je bio talac u Gazi od 7. oktobra 2023. godine. Izraelska vojska je potvrdila da je 21-godišnji Edan Aleksander predat Crvenom krstu, a zatim izraelskim… »
Hamas oslobađa američkog taoca: Dogovor postignut bez znanja Izraela, Tramp potvrdio: Edan se se vraća kući svojoj porodici
Blic 12.05.2025
Palestinska militantna grupa Hamas je najavila da će danas osloboditi taoca Edana Aleksandera, koji ima dvojno izraelsko-američko državljanstvo, što je potvrdio i američki predsednik Donald Tramp. - Srećan sam što mogu da objavim da se Edan Aleksander… »
Tramp: Američki talac Hamasa Edan Aleksander se vraća kući, svojoj porodici
RTV 12.05.2025
TEL AVIV - Palestinska militantna grupa Hamas je najavila da će danas osloboditi taoca Edana Elaksandera, koji ima dvojno izraelsko-američko državljanstvo, što je potvrdio i američki predsednik Donald Tramp. "Srećan sam što mogu da objavim da se Edan… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 22 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, prva tačka dnevnog reda predlog rebalansa budžeta
N1 Info pre 37 minutajoš 16 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 2 satajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 58 minutajoš 19 povezanih