Povezane vesti
Osnivač američke televizije Newsmax Kristofer Rudi: Predsednik Vučić uradio ogroman posao u Srbiji
Euronews 12.05.2025
Osnivač američke televizije Newsmax i blizak saradnik predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Kristofer Rudi pohvalio je danas posao koji je u Srbiji urađen pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića. "Ono što me impresionira kada sam… »
Trampov blizak saradnik nahvalio Vučića! Kristofer Rudi: Uradio je ogroman posao u Srbiji, impresioniran sam
Kurir 12.05.2025
Kristofer Rudi, osnivač američke televizije Newsmax i blizak saradnik predsednika SAD Donalda Trampa, pohvalio je u izjavi za Newsmax Balkans posao koji je u Srbiji urađen pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića. Prema njegovim rečima, ono što ga… »
Kristofer Rudi pohvalio posao urađen u Srbiji pod Vučićevim vođstvom
Telegraf 12.05.2025
Kristofer Rudi, osnivač američke televizije Newsmax i blizak saradnik predsednika SAD Donalda Trampa, pohvalio je u izjavi za Newsmax Balkans posao koji je u Srbiji urađen pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića. "Ono što me impresionira kada sam ovde… »
Vesti dana »

Grad pljušti po ulicama! Počelo žestoko nevreme u Srbiji, RHMZ izdao hitno upozorenje!
Alo pre 5 minutajoš 53 povezane

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 4 satijoš 21 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 6 satijoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji nastavile da rastu, promet na jugu i istoku eksplodirao
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 19 povezanih