Povezane vesti
Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"
N1 Info 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“
Danas 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio „inspektor Erić“. Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"
Novi magazin 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Vesti dana »
SSP: Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane
Iran ismeva Trampa zbog predloga o zajedničkom upravljanju Moreuzom! Pogledajte fotografiju koju je Teheran objavio (video, foto)
Kurir pre 7 minutajoš 65 povezanih
Bocan-Harčenko o NATO bombardovanju: "Agresija 1999. srušila međunarodno pravo, na Bliskom istoku vidimo posledice"
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Pokazivanje sile i moći – kriv sam što sam Srbin i pravoslavac
RTS pre 3 minutajoš 31 povezana