Povezane vesti

Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"

Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"

N1 Info 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“

Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“

Danas 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio „inspektor Erić“. Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »

Novi magazin 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »

Vesti dana »

Osveženje stiglo na sever i zapad Srbije

Osveženje stiglo na sever i zapad Srbije

Serbian News Media pre 10 minutajoš 26 povezanih
Hamad Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Hamad Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Danas pre 25 minutajoš 39 povezanih
Australija će priznati palestinsku državu u septembru

Australija će priznati palestinsku državu u septembru

Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 9 povezanih