Povezane vesti
Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"
N1 Info 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“
Danas 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio „inspektor Erić“. Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"
Novi magazin 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Vesti dana »
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 49 povezanih
Šta će biti ako Narodnoj banci budu uvedene sankcije zbog NIS-a? Mogući mnogi poremećaji i pritisak na dinar
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Politika pre 29 minutajoš 32 povezane