Povezane vesti

Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"

Profesor ETF-a dobio pretnje od "inspektora Erića": "Poziv s prikrivenog broja, nije mi svejedno"

N1 Info 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »
Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“

Profesor ETF-a dobio pretnje sa anonimnog broja od „inspektora Erića“

Danas 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio „inspektor Erić“. Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »

Novi magazin 12.05.2025
Profesor Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Milan Bjelica kazao je za N1 da je dobio pretnje sa prikrivenog broja i da mu je pretio "inspektor Erić". Pita se kako je ova osoba dobila njegov kontakt i smatra da se radi o zastrašivanju zbog podrške… »

Vesti dana »