Povezane vesti

"Ne mogu da me porede sa koleginicama" Teodora Džehverović tvrdi da nema konkurenciju, ova izjava je izazvala lavinu reakcija…

"Ne mogu da me porede sa koleginicama" Teodora Džehverović tvrdi da nema konkurenciju, ova izjava je izazvala lavinu reakcija…

Kurir 12.05.2025
Teodora Džehverović kaže da ne vidi poentu da joj se poslednji album poredi sa pesmama drugih kolega, pre svega zbog toga što se stilski od većine poprilično razlikuje. Naime, pevačica je otkrila da svako treba da gaji svoj stil i da snima ono što mu… »
"Ne mogu da me porede sa koleginicama": Teodora tvrdi da nema konkurenciju, a evo koja izjava je izazvala buru reakcija na…

"Ne mogu da me porede sa koleginicama": Teodora tvrdi da nema konkurenciju, a evo koja izjava je izazvala buru reakcija na…

Blic 12.05.2025
Pevačica Teodora Džehverović kaže da ne vidi poentu da joj se poslednji album poredi sa pesmama drugih kolega, pre svega zbog toga što se stilski od većine poprilično razlikuje. Naime, pevačica je za Blic otkrila da svako treba da gaji svoj stil i da… »

Vesti dana »