Повезане вести
Ђоковићева једина шанса је Вимблдон: Славна тенисерка о Новаковим изгледима да освоји гренд-слем
Данас 12.05.2025
Крис Еверт, једна од најбољих тенисерки свих времена, изјавила је да би се изненадила кад би Новак Ђоковић освојио још једа гренд-слем турнир. Ђоковић је до сада освојио 24 гренд-слем титуле и по томе је апсолутни рекордер у… »
"Изненадила бих се да освоји гренд слем": Некад прва тенисерка света оцењује игру Ђоковића, не верује у његов успех
Мондо 12.05.2025
Бивша тенисерка Крис Еверт сумња да ће Новак Ђоковић освојити предстојећи гренд слем, али га је додала и да га никада не отписује. Бивша америчка тенисерка Крис Еверт изнела је предвиђања о шансама Новака Ђоковића на… »
Легенда: Изненадила бих се да Ђоковић освоји још један грен слем
Спорт клуб 12.05.2025
Крис Еверт, једна од најбољих тенисерки свих времена, имала је занимљиву опсервацију о очекивањима од Новака Ђоковића у наставку каријере. Србин је до сада освојио 24 грен слем титуле и по томе је апсолутни рекордер у мушкој… »
Вести дана »

МУП саопштио због чега је јутрос ухапшен студент код Скупштине града
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 17 повезаних

(БЛОГ) "Судите по закону": Студенти одржали протест испред Првог ОЈТ, предали кривичну пријаву против Вучића
Н1 Инфо пре 3 минутајош 13 повезаних

"Узбуђен сам што ћу моћи да представим Експо 2027 целом свету" Болт: За мене је стварно велика част што сам овде први пут
Курир пре 8 минутајош 37 повезаних

Почетак седнице Скупштине града Новог Сада обележило неколико мањих инцидената
Бета пре 1 сатјош 34 повезане

Министарство спољних послова формирало Кризни штаб за евакуацију грађана Србије из Израела и Ирана
Еуроневс пре 48 минутајош 24 повезане