Povezane vesti
Ceca pravi čokoladu sa čvarcima, a reakcije su neočekivane Sve radi ručno, cena je pristupačna: Prva reakcija je uvek šok, a…
Kurir 12.05.2025
VOJKA/SREM – Čitav svet trese groznica zvana „Dubai čokolada“ i verovatno da je malo onih i u Srbiji što nisu probali ovaj slatkiš koji je tokom poslednjih meseci postao jedan od najpopularnijih na planeti. Međutim, malo je onih koji znaju da i mi imamo… »
Ceca Sremica pravi čokoladu sa čuvenim srpskim specijalitetom: Svako ko je probao - oduševio se!
Telegraf 12.05.2025
Čitav svet trese groznica zvana "Dubai čokolada" i verovatno da je malo onih i u Srbiji što nisu probali ovaj slatkiš koji je tokom poslednjih meseci postao jedan od najpopularnijih na planeti. Međutim, malo je onih koji znaju da i mi imamo čime da se… »
(Foto) još se nismo oporavili od Dubai čokolade, a Srem udario još jače – Stiže čokolada sa čvarcima!“
Dnevnik 12.05.2025
VOJKA: Čitav svet trese groznica zvana „Dubai čokolada“ i verovatno da je malo onih i u Srbiji što nisu probali ovaj slatkiš koji je tokom poslednjih meseci postao jedan od najpopularnijih na planeti. Međutim, malo je onih koji znaju da i mi imamo čime… »
Zaboravite na Dubai čokoladu: Sremica spojila čvarke i slatkiš, svi poludeli za ovom neobičnom poslasticom
Mondo 12.05.2025
Jedan neobičan slatkiš dolazi nam iz Vojke u Sremu. Čitav svet trese groznica zvana "Dubai čokolada" i verovatno da je malo onih i u Srbiji što nisu probali ovaj slatkiš koji je tokom poslednjih meseci postao jedan od najpopularnijih na planeti. Međutim… »
Vesti dana »
Uživo vanredna sednica Skupštine: Polemika o zapošljavanju u MUP-u u Pčinjskom okrugu
Euronews pre 16 minutajoš 93 povezane
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 40 povezanih
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 11 minutajoš 26 povezanih
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Prognoza: Promenljivo vreme danas, od srede povratak tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 4 satijoš 39 povezanih