Povezane vesti
Bečej ustao u odbranu profesora kojem zbog obustave preti gubitak licence: "Svi smo Siniša"
Radio 021 12.05.2025
Protest podrške profesoru engleskog jezika Siniši Avramovu, održan je ispred Tehničke škole u Bečeju. Kako navode organizatori, protest je organizovan zbog disciplinskog postupka protiv profesora Avramova i njegove i suspenzije sa posla. Učesnici, među… »
"Zbog obustave rada preti mi oduzimanje licence": Skup podrške profesoru iz Bečeja
N1 Info 12.05.2025
U Bečeju je u toku skup podrške profesoru engleskog jezika u Tehničkoj školi Siniši Avramovu kome preti otkaz jer je početkom februara stupio u protestnu obustavu rada. Avramov je u obustavu rada stupio 7. februara na poziv Nezavisnog sindikata… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proizvoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 57 minutajoš 15 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih