Povezane vesti
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene" Šok ispovest Milice Pavlović: Ne treba mi sažaljenje...
Kurir 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene": Milica Pavlović o bolnoj temi: Odrasla je sa babom i dedom…
Blic 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Najmasovniji protest do sada, prosute tone mleka: Poljoprivrednici blokirali Ibarsku magistralu i put u Kniću
Ritam grada Kg pre 29 minutajoš 39 povezanih
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Gardešević slavila, Sinančević skroman i dva strašna rezultata
Sport klub pre 29 minutajoš 35 povezanih