Povezane vesti
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene" Šok ispovest Milice Pavlović: Ne treba mi sažaljenje...
Kurir 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene": Milica Pavlović o bolnoj temi: Odrasla je sa babom i dedom…
Blic 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
Vesti dana »
Počela prijava nelegalnih objekata u Prijepolju: veliki odziv građana već prvog dana
PP media pre 21 minutajoš 40 povezanih
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 11 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 11 minutajoš 19 povezanih