Povezane vesti
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene" Šok ispovest Milice Pavlović: Ne treba mi sažaljenje...
Kurir 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene": Milica Pavlović o bolnoj temi: Odrasla je sa babom i dedom…
Blic 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
Vesti dana »
Rade Bogdanović posle teškog poraza Hrvatske: "Ja ih očekujem i dalje, ne osećaju strah"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Raskomadao osam žena: Serijski ubica priznao krivicu pred sudom, osuđen na doživotnu robiju (foto)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana
As Francuske zagrmeo! Jedna stvar na Mundijalu mu posebno smeta! Izneo je niz kritika, mnogi će se sada zapitati!
Kurir pre 49 minutajoš 1 povezana