Povezane vesti
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene" Šok ispovest Milice Pavlović: Ne treba mi sažaljenje...
Kurir 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
"Majku sam videla jednom iz daleka, nije se interesovala za mene": Milica Pavlović o bolnoj temi: Odrasla je sa babom i dedom…
Blic 12.05.2025
Pevačica Milica Pavlović bila je izuzetno vezana za babu i dedu sa kojima je živela nakon što su joj se roditelji razveli. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 14 minutajoš 37 povezanih
Lideri članica EU optužuju Orbana da blokira pomoć Ukrajini zbog izbora u Mađarskoj
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 24 minutajoš 237 povezanih
Federalne rezerve SAD "koče" kamate, plemeniti metali u padu: Cena zlata pala za 5 a sredbra za 10 odsto
Euronews pre 49 minutajoš 23 povezane