Povezane vesti
Majkl Džordan će biti specijalni reporter NBC-a iz NBA lige
Radio 021 12.05.2025
Legendarni košarkaš Majkl Džordan priključiće se televiziji En-Bi-Si Sports kao specijalni saradnik na izveštavanju o Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA), od sledeće sezone. NBC je objavio ovu vest tokom današnje uvodne prezentacije u kojoj… »
Šta Majkl Džordan zaista misli o Nikoli Jokiću? Odgovor ćemo saznati veoma brzo, koštaće 2,5 milijardi dolara
Mondo 12.05.2025
Majkl Džordan biće specijalni saradnik velike američke TV mreže NBC, koja posle 23 godine preuzima prenose NBA utakmica. Prenosi utakmica NBA lige vraćaju se u Americi na NBC TV mrežu, a na njoj će se pojavljivati i Majkl Džordan (62). Najveći košarkaš… »
Majkl Džordan specijalni saradnik televizije NBC za izveštavanje o NBA ligi
Radio sto plus 12.05.2025
NBC je objavio ovu vest tokom današnje uvodne prezentacije u kojoj je najavio ponudu mreže tokom predstojeće televizijske sezone. “Veoma sam uzbuđen što se NBA vraća na NBC. NBA je na NBC bio značajan deo moje karijere i uzbuđen sam što sam posebni… »
Vraća se Majkl Džordan: Najveće ime u istoriji košarke posle 22 godine ponovo uz NBA, u sasvim novoj ulozi...
Telegraf 12.05.2025
Jedan od najpoznatijih sportista svih vremena, Majkl Džordan, pridružiće se timu NBC-ja kao „specijalni saradnik“ u okviru prenosa NBA lige, potvrdio je američki medijski gigant tokom svoje zvanične prezentacije u ponedeljak. Vest je objavljena putem… »
Vesti dana »

'Možda hoću, možda neću': Tramp o ulasku Amerike u rat protiv Irana
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Advokat: Deportovan još jedan srpski policajac sa Kosova, zabrana povratka na pet godina
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Gašićeva imperija, nije Martinovićevo i Glišićevo - mamino je: Funkcionersko bogatstvo pod lupom
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Ukidanje pritvora osumnjičenima u slučaju "nadstrešnica": Nema optužnice - nema pritvora
Novi magazin pre 4 satijoš 76 povezanih