Povezane vesti
"Dvoumio sam se da li da počnem nešto s njom" Željko Joksimović iskreno o Jovani: Vozila me je besnim kolima... Ove detalje…
Kurir 12.05.2025
Željko Joksimović, jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima, i voditeljka Jovana uplovili su u ljubavnu vezu pre 17 godina. Svoju romansu su ozvaničili brakom, a danas se smatraju jednim od najharmoničnijih i najstabilnijih parova na domaćoj… »
"Jovana me je vozila svojim besnim autom": Željko Joksimović o ženi: "dvoumio sam se da li da počnem nešto sa njom", o…
Blic 12.05.2025
Poznati pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču pre 17 godina. Ljubav su krunisali brakom i danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Jovana je u braku sa Željkom rodila troje… »
Vesti dana »
(Video) Najjeziviji snimak napada na Kijev! Ruska raketa leti i zabija se u soliter, usledio je ogroman plamen: Ima mrtvih, korišćeno 500 dronova i 40 raketa
Blic pre 30 minutajoš 39 povezanih
Mali: "Od januara veći minimalac, idemo na 650 evra, prosečna penzija biće 490 evra"
Blic pre 15 minutajoš 25 povezanih
VIDEO Najbolji dokaz o propasti Partizana, snimci Lesora i Tajrika to najbolje pokazuju
Nova pre 55 minutajoš 35 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Osnivač Ozonpresa i Čačanskih novina: Niko nije bio u redakciji tokom napada, novinari se ne plaše
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih