Povezane vesti
"Dvoumio sam se da li da počnem nešto s njom" Željko Joksimović iskreno o Jovani: Vozila me je besnim kolima... Ove detalje…
Kurir 12.05.2025
Željko Joksimović, jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima, i voditeljka Jovana uplovili su u ljubavnu vezu pre 17 godina. Svoju romansu su ozvaničili brakom, a danas se smatraju jednim od najharmoničnijih i najstabilnijih parova na domaćoj… »
"Jovana me je vozila svojim besnim autom": Željko Joksimović o ženi: "dvoumio sam se da li da počnem nešto sa njom", o…
Blic 12.05.2025
Poznati pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču pre 17 godina. Ljubav su krunisali brakom i danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Jovana je u braku sa Željkom rodila troje… »
Vesti dana »

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
Novi magazin pre 3 satajoš 25 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 5 satijoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 12 minutajoš 40 povezanih