Povezane vesti
"Dvoumio sam se da li da počnem nešto s njom" Željko Joksimović iskreno o Jovani: Vozila me je besnim kolima... Ove detalje…
Kurir pre 21 dana
Željko Joksimović, jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima, i voditeljka Jovana uplovili su u ljubavnu vezu pre 17 godina. Svoju romansu su ozvaničili brakom, a danas se smatraju jednim od najharmoničnijih i najstabilnijih parova na domaćoj… »
"Jovana me je vozila svojim besnim autom": Željko Joksimović o ženi: "dvoumio sam se da li da počnem nešto sa njom", o…
Blic pre 22 dana
Poznati pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović započeli su svoju ljubavnu priču pre 17 godina. Ljubav su krunisali brakom i danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Jovana je u braku sa Željkom rodila… »
Vesti dana »

Bura oko fotografije na paketu kokaina zaplenjenog na Tahitiju: "Blic uživo" analizira najaktuelnije političke događaje u Srbiji
Blic pre 13 minutajoš 27 povezanih

FOTO, VIDEO Završene blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice
Radio 021 pre 43 minutajoš 14 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Pravo u centar pre 1 satjoš 14 povezanih