Povezane vesti
(Video) "zamolio sam ga da me uvuče u tu priču": Poznati glumac je sa 15 godina otišao od kuće: "Nije to bilo klasično bekstvo"…
Blic 12.05.2025
Glumac Branko Babović gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras u 22 sata samo na Blic televiziji u kojoj priča o svom životu, onim lepim, ali i teškim momentima, baš kao i nestašlucima. Branko Babović se rodio u… »
(Video) "dolazi hitna, odmah za Beograd, ugradili su mi pejsmejker": Glumac Branko Babović doživeo je mnogo teških trenutaka…
Blic 12.05.2025
Glumac Branko Babović u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvoreno priča o tome kako se susreo sa činjenicom da ga možda više neće biti. Branko Babović je na snimanju filma osetio bol, posle toga je za pola godine imao tri intervencije, a… »
Vesti dana »

Srbija bez rešenja na paklenu odluku Evrope! Možemo ostati bez struje i grejanja, ekonomija u riziku od kolapsa: Može li Vučić da smisli izlaz iz ove krize?
Kurir pre 4 minutajoš 45 povezanih

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Beta pre 25 minutajoš 95 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 7 satijoš 58 povezanih

Smrt generala Pavkovića: Bio je osuđen na 22 godine, proveo je 20 godina u stranom zatvoru
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih