Повезане вести
"Ти само по кафанама, а мајка ти умире" Милан Милошевић добија монструозне претње смрћу, а од једне се леди крв у жилама
Курир 13.05.2025
Због честих излазака који су му бег од реалности, Милан Милошевић добија разне поруке које сматра непримереним. - Скоро сам добио поруку "ти само по кафанама, а мајка ти умире", а мени је то бег од свега и да идем сваки дан, то… »
(Видео) "ти по кафанама, а мајка ти умире": Милан Милошевић пријавио насиље: "Претила ми је и девојчица од 12 година, писао…
Блиц 13.05.2025
Због честих излазака који су му бег од реалности, Милан Милошевић добија разне поруке које сматра непримереним. Водитељ је сад отворио душу на ову тему. - Скоро сам добио поруку "ти само по кафанама, а мајка ти умире", а мени је… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана