Povezane vesti

"Ti samo po kafanama, a majka ti umire" Milan Milošević dobija monstruozne pretnje smrću, a od jedne se ledi krv u žilama

"Ti samo po kafanama, a majka ti umire" Milan Milošević dobija monstruozne pretnje smrću, a od jedne se ledi krv u žilama

Kurir pre 31 dana
Zbog čestih izlazaka koji su mu beg od realnosti, Milan Milošević dobija razne poruke koje smatra neprimerenim. - Skoro sam dobio poruku "ti samo po kafanama, a majka ti umire", a meni je to beg od svega i da idem svaki dan, to je moj lični izbor i kakve… »
(Video) "ti po kafanama, a majka ti umire": Milan Milošević prijavio nasilje: "Pretila mi je i devojčica od 12 godina, pisao…

(Video) "ti po kafanama, a majka ti umire": Milan Milošević prijavio nasilje: "Pretila mi je i devojčica od 12 godina, pisao…

Blic pre 31 dana
Zbog čestih izlazaka koji su mu beg od realnosti, Milan Milošević dobija razne poruke koje smatra neprimerenim. Voditelj je sad otvorio dušu na ovu temu. - Skoro sam dobio poruku "ti samo po kafanama, a majka ti umire", a meni je to beg od svega i da… »

Vesti dana »