Povezane vesti

"Vratila se srećna i nasmejana" Aca Lukas tvrdio da ga Sonja varala sa Markom Jarićem! Ovako je razotkrio i posramio

"Vratila se srećna i nasmejana" Aca Lukas tvrdio da ga Sonja varala sa Markom Jarićem! Ovako je razotkrio i posramio

Kurir 13.05.2025
Pevač Aca Lukas u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" otkrio je nepoznate detalje iz svog burnog života, uključujući navodnu prevaru bivše supruge Sonje Vuksanović sa poznatim košarkašem. Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je… »
Žena ga varala s poznatim košarkašem? Lukas mu pustio poruku sa Sonjinog telefona, on ga odmah pozvao

Žena ga varala s poznatim košarkašem? Lukas mu pustio poruku sa Sonjinog telefona, on ga odmah pozvao

Mondo 13.05.2025
Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" pisao je i o bivšim ljubavima, među kojima je i njegova nekadašnja supruga Sonja Vuksanović s kojom je dobio ćerku. Pevač Aca Lukas u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" otkrio je nepoznate detalje iz svog burnog… »
"Vratila se nasmejana i srećna": Aca Lukas tvrdio da ga je Sonja varala sa markom jarićem, ovako je sve razotkrio: "Neko te…

"Vratila se nasmejana i srećna": Aca Lukas tvrdio da ga je Sonja varala sa markom jarićem, ovako je sve razotkrio: "Neko te…

Blic 13.05.2025
Modna dizajnerka Sonja Vuksanović pre braka sa Acom Lukasom, sa kojim ima ćerku Viktoriju i od kojeg se razvela, punu deceniju provela je u braku sa pevačem Željkom Šašićem, za kog se udala sa samo 18 godina. O njihovom braku, ali i krahu ljubavi… »

Vesti dana »