Повезане вести
"Вратила се срећна и насмејана" Аца Лукас тврдио да га Соња варала са Марком Јарићем! Овако је разоткрио и посрамио
Курир 13.05.2025
Певач Аца Лукас у својој аутобиографији "Ово сам ја" открио је непознате детаље из свог бурног живота, укључујући наводну превару бивше супруге Соње Вуксановић са познатим кошаркашем. Како је Лукас писао након бројних свађа… »
Жена га варала с познатим кошаркашем? Лукас му пустио поруку са Соњиног телефона, он га одмах позвао
Мондо 13.05.2025
Аца Лукас у својој књизи "Ово сам ја" писао је и о бившим љубавима, међу којима је и његова некадашња супруга Соња Вуксановић с којом је добио ћерку. Певач Аца Лукас у својој аутобиографији "Ово сам ја" открио је непознате… »
"Вратила се насмејана и срећна": Аца Лукас тврдио да га је Соња варала са марком јарићем, овако је све разоткрио: "Неко те…
Блиц 13.05.2025
Модна дизајнерка Соња Вуксановић пре брака са Ацом Лукасом, са којим има ћерку Викторију и од којег се развела, пуну деценију провела је у браку са певачем Жељком Шашићем, за ког се удала са само 18 година. О њиховом браку… »
Вести дана »

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана