Повезане вести

Испливао план Даласа за Купера Флега: Богати зет Думонт одлучује сам, Ника Херисона нико ништа неће питати

Испливао план Даласа за Купера Флега: Богати зет Думонт одлучује сам, Ника Херисона нико ништа неће питати

Мондо 13.05.2025
Далас Маверикси већ знају шта ће да ураде са првим "пиком" на НБА драфту 2025. Далас Маверикси сензационално су добили право да први бирају Купера Флега на НБА драфту 25. јун и ту шансу неће пропустити. "Далас планира да одабере… »
"Потпуно је нереално, а био сам ту и 1985": Рик Велц смишљао правила драфта и без текста је због Купера Флега

"Потпуно је нереално, а био сам ту и 1985": Рик Велц смишљао правила драфта и без текста је због Купера Флега

Мондо 13.05.2025
Чувени НБА оперативац и функционер Рик Велц дочекаће Купера Флега у Даласу, након извесно најконтроверзнијег драфта деценијама уназад. Далас Маверикси добили су први "пик" на НБА драфту, а самим тим и право да први одаберу Купера… »
Погледајте славље Даласа након добијања првог пика: Драфтоваће микс Ленарда, Пипена и Тејтума?

Погледајте славље Даласа након добијања првог пика: Драфтоваће микс Ленарда, Пипена и Тејтума?

Телеграф 13.05.2025
Претходне ноћи навијачи Далас Маверикса су после трејда Луке Дончића коначно добили разлог за славље и да тако забораве све претходне проблеме, који су објективно били велики. На драфт комбајну су са свега 1.8 процената шансе… »
Гоат сумња у НБА лигу и драфт лутрију због Даласа: "1.8 одсто? Наравно..."

Гоат сумња у НБА лигу и драфт лутрију због Даласа: "1.8 одсто? Наравно..."

Телеграф 13.05.2025
Одржана је драфт лутрија у којој је Америка, али и читав свет сазнао да ће првог пика и највероватније Купера Флега довести екипа Далас Маверикса, чиме је франшиза из Тексаса била боља од математике, пошто су шансе за ово биле -… »
Далас Маверикси ће први бирати на НБА драфту

Далас Маверикси ће први бирати на НБА драфту

Радио сто плус 13.05.2025
Маверикси, који су ове сезоне елиминисани у другој утакмици плеј-ина, су победили на НБА драфт лутрији и тиме дошли у посед првог пика на овогодишњем драфту, упркос томе што су имали само 1,8 одсто шансе да у томе успеју. “Јако… »
Америка у шоку, Далас добио првог пика на НБА драфту, сумња се на намештаљку: Шансе за ово су биле 2 одсто!

Америка у шоку, Далас добио првог пика на НБА драфту, сумња се на намештаљку: Шансе за ово су биле 2 одсто!

Телеграф 13.05.2025
Током сезоне у НБА лиги увек постоји одређени део екипа који намерно "танкује", односно, намерно губи утакмице како би добио високо место на НБА драфту и тако покупио играча који би могао да постане заштитно лице франшизе у… »

Вести дана »