Povezane vesti
Vučić posetom SAD i Moskvi poslao poruku EU?
Pravda 13.05.2025
"Do nedavno smo mislili, ja sam bio među onima koji su mislili da mladi nisu zainteresovani za politiku i da živimo u postideološkom svetu, međutim studenti su pokazali da to nije tačno. Srpski studenti su pokazali da srpska istorija i društvo imaju… »
Vučić posetom SAD i Moskvi poslao poruku EU?
Pravda 13.05.2025
"Do nedavno smo mislili, ja sam bio među onima koji su mislili da mladi nisu zainteresovani za politiku i da živimo u postideološkom svetu, međutim studenti su pokazali da to nije tačno. Srpski studenti su pokazali da srpska istorija i društvo imaju… »
Profesor na Univerzitetu Irske: Vučić išao u SAD, išao u Moskvu - jasna poruka da mu EU nije ključna
N1 Info 13.05.2025
Vesti dana »
Godišnjica ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, u zatvoru izvršioci, ali ne i nalogodavci
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 53 povezane
Cena sirove nafte ponovo dostigla 100 dolara po barelu: Plan oslobađanja strateških rezervi nije smirio strahove od rata s Iranom
Forbes pre 56 minutajoš 34 povezane
UN objavio podatke: Ogroman broj raseljenih lica od početka izraelsko-američkog rata
Večernje novosti pre 21 minutajoš 40 povezanih
Stiže nam oštro zahlađenje, snega će biti i u nižim predelima: Prognoza Nedeljka Todorovića za mart
Mondo pre 41 minutajoš 27 povezanih
NBS zadržala kamatnu stopu, inflacija skočila na 2,5 odsto
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 22 povezane