Povezane vesti
Vučić posetom SAD i Moskvi poslao poruku EU?
Pravda 13.05.2025
"Do nedavno smo mislili, ja sam bio među onima koji su mislili da mladi nisu zainteresovani za politiku i da živimo u postideološkom svetu, međutim studenti su pokazali da to nije tačno. Srpski studenti su pokazali da srpska istorija i društvo imaju… »
Vučić posetom SAD i Moskvi poslao poruku EU?
Pravda 13.05.2025
"Do nedavno smo mislili, ja sam bio među onima koji su mislili da mladi nisu zainteresovani za politiku i da živimo u postideološkom svetu, međutim studenti su pokazali da to nije tačno. Srpski studenti su pokazali da srpska istorija i društvo imaju… »
Profesor na Univerzitetu Irske: Vučić išao u SAD, išao u Moskvu - jasna poruka da mu EU nije ključna
N1 Info 13.05.2025
Vesti dana »

Top 5 najpopularnijih srednjih škola u 5 najvećih gradova Srbije: Evo koliko bodova je potrebo da se u njih upišete, sve detaljno
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana