Povezane vesti

Profesoru Medicinskog fakulteta prete otkazom: „Spreman sam na sve, moji studenti ovo doživljavaju kao pucanj u njih, borićemo…

Profesoru Medicinskog fakulteta prete otkazom: „Spreman sam na sve, moji studenti ovo doživljavaju kao pucanj u njih, borićemo…

Nova 13.05.2025
Zbog javne podrške studentima u blokadi, ali i odbijanja da drži onlajn nastavu, kardiolog, dr Vladimir Zdravković, profesor na Fakultetu medicisnkih nauka u Kragujecvcu dobio je upozorenje pred otkaz, a za Nova.rs kaže da je očekivao ovaj potez uprave… »
N1 Studio Live u 11h: Univerzitet, između čekića i nakovnja

N1 Studio Live u 11h: Univerzitet, između čekića i nakovnja

N1 Info 13.05.2025
Da li je akademska godina na fakultetima izgubljena zbog studentske blokade? Kako na sve to reaguju profesori, nakon što ih je vlast "udarila po džepu" ? Gde se nalaze profesori između studentskih blokada i pritisaka vlasti? U Studiju live govori Goran… »
Ovo je sada ozbiljan pritisak ali studenti su to ličnije doživeli od mene: Profesor Zdravković kome prete otkazom na…

Ovo je sada ozbiljan pritisak ali studenti su to ličnije doživeli od mene: Profesor Zdravković kome prete otkazom na…

Danas 13.05.2025
Istina je. Juče sam dobio opomenu pred otkaz zbog toga što ne ispunjavam radnu obavezu i ne držim onlajn nastavu – kaže za Danas profesor dr Vladimir Zdravković sa kragujevačkog Fakulteta medicinskih nauka (FMN). Njegovi advokati su preuzeli dokument… »
Blokada studenata: Profesoru Medicinskog fakulteta preti otkaz

Blokada studenata: Profesoru Medicinskog fakulteta preti otkaz

Serbian News Media 13.05.2025
Studenti u blokadi Fakukteta medicinskih nauka u Kragujevcu objavili su na svom Instagram nalogu da je profesor Vladimir Zdravković, inače kardiolog na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac, dobio upozorenje pred otkaz na ovom fakultetu, zbog kako… »
Studenti u blokadi: Profesor Fakulteta medicinskih nauka dobio upozorenje pred otkaz

Studenti u blokadi: Profesor Fakulteta medicinskih nauka dobio upozorenje pred otkaz

Nova 13.05.2025
Studenti u blokadi Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu objavili su na svom Instagram nalogu da je profesor Vladimir Zdravković, inače kardiolog na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac, dobio upozorenje pred otkaz na ovom fakultetu, zbog kako… »

N1 Info 13.05.2025
Studenti u blokadi Fakukteta medicinskih nauka u Kragujevcu objavili su na svom Instagram nalogu da je profesor Vladimir Zdravković, inače kardiolog na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac, dobio upozorenje pred otkaz na ovom fakultetu, zbog kako… »

Vesti dana »