Povezane vesti
Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Beta 13.05.2025
Osnivač pokreta "Ujedinjeni narod Srbije" Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem
Serbian News Media 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Danas 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Vesti dana »
Završni ispit iz srpskog protekao bez problema. na raspolaganju oko 5.350 mesta u srednjim školama
Gradski portal 018 pre 3 satajoš 77 povezanih
Požar u tržnom centru „Enjub” lokalizovan na Novom Beogradu
Serbian News Media pre 3 satajoš 50 povezanih
Vučić: Patrijarh Šia III dobro razume poziciju Srbije i brigu za manastire na Kosovu i Metohiji
Euronews pre 45 minutajoš 28 povezanih
Dve majke dece sa teškoćama u razvoju iz Bečeja započele štrajk glađu
Radio 021 pre 9 satijoš 8 povezanih
Cijene nafte potonule nakon najave potpisivanja američko-iranskog sporazuma
SEEbiz pre 2 satajoš 50 povezanih