Povezane vesti
Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Beta 13.05.2025
Osnivač pokreta "Ujedinjeni narod Srbije" Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem
Serbian News Media 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Danas 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Od sutra počinje prijava nelegalnih objekata: Prijave se mogu predati u pošti, opštinama i online
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Premijer Đuro Macut: „Energetska situacija u Srbiji je potpuno stabilna i pod kontrolom, nestašica neće biti“
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana