Povezane vesti
Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Beta 13.05.2025
Osnivač pokreta "Ujedinjeni narod Srbije" Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem
Serbian News Media 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Danas 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 1 satjoš 3 povezane