Povezane vesti

Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem

Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem

Beta 13.05.2025
Osnivač pokreta "Ujedinjeni narod Srbije" Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem

Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem

Serbian News Media 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem

Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem

Danas 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »

Vesti dana »