Povezane vesti
Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Beta 13.05.2025
Osnivač pokreta "Ujedinjeni narod Srbije" Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Žunić: Pre hapšenja mi je traženo da stupim u kontakt sa Vučevićem
Serbian News Media 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Srđan Žunić: Pre hapšenja me ucenjivali da razgovaram sa tadašnjim premijerom Vučevićem
Danas 13.05.2025
Osnivač pokreta „Ujedinjeni narod Srbije“ Srđan Žunić, koji je skoro dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog ometanja policajca u vršenju dužnosti tokom protesta ispred policijske stanice u Beogradu, izjavio je da je pre hapšenja bio izložen… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 33 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

Mali: Bolt će dati ogroman doprinos globalnoj prepoznatljivosti Srbije i Ekspa 2027
RTV pre 1 satjoš 66 povezanih