Povezane vesti
"Evo me u mojoj kolibi, sadim beli luk" Folk pevač ovako je živeo godinu dana: Za svaki slučaj, da se nađe!
Kurir 13.05.2025
Kada se povukao sa javne scene, mnogi su se pitali gde je i šta radi Dejan Ćirković Ćira. Naime, od korone kruže priče da nekadašnji slavni pevač Ćira živi u kolibi u Nemačkoj gde se bavi poljoprivredom, a on je to demantovao. - Nije tačno da živim u… »
"Evo me u mojoj kolibi, sadim beli luk": Folk pevač je ovako živeo godinu dana: "Za svaki slučaj, da se nađe"
Blic 13.05.2025
Kada se povukao sa javne scene, mnogi su se pitali gde je i šta radi Dejan Ćirković Ćira. Naime, već mesecima kruže priče da nekadašnji slavni pevač Dejan Ćirković Ćira živi u kolibi u Nemačkoj gde se bavi poljoprivredom, a on je to demantovao. - Nije… »
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana